Squash Online

Holdkaptajnerne om den kommende sæson (City Squash og KSK)

September 25, 2015Rasmus Jessen

Vi har skudt 5 skarpe spørgsmål efter alle 7 eliteholds holdkaptajner. Hvad har holdene fiflet med hen over sommeren? Hvem har guldambitioner og hvem er bare glade for at være med? Få svarene og bliv opdateret på holdene lige her!

De sidste to i rækken er manden bag City Squash, Morten Wiegandt, og den unge fighter fra København, Casper Kloster.


Morten Wiegandt - holdkaptajn og 1. single for City Squashs rutinerede elitehold

1. Er der sket noget nyt på jeres hold siden sidste sæson? Nye spillere, anderledes træning eller lignende?

Vi har som udgangspunkt samme hold som sidste sæson. Sidste sæson var dog meget præget af skader hos vores ikke helt unge spillere og vi håber især at Danny kan få nogle flere kampe i år.

2. Hvordan er formen på jeres hold?

Vores gennemsnitsalder i den første runde er meget tæt på 40 år, så er nok ikke på den konto vi skal satse på at vinde. Vores upcoming star Gus Hansen er dog som så ofte i stjerneform, men han er jo også kun 42 år.

3. Hvad er jeres mål for denne sæson?

Målet er da guld, hvilket heller ikke er urealistisk hvis alle kan være på toppen til slutspillet. Vi har sidste runde inden slutspillet på hjemmebane, så der vinder vi det hele er planen. Det nye system hvor man kun spiller weekender er jo helt håbløst og ødelæggende for at man gider arbejde med elitesquash som klub. Man har så godt som aldrig har en hjemmekamp. City Squash er proppet med squashentusiaster der gerne vil se sit eget hold spille - meget ærgerligt man ikke også spiller nogle hverdags aftenener.Håber virkelig det bliver lavet om til næste sæson også så det ikke bliver så dybt uretfærdigt i år med at nogle hold vil være helt friske til en kamp, mens andre har haft en hård kamp inden.

4. Hvem tror du har størst potentiale for at ende i top 3 til slutspillet?

I vilkårlig rækkefølge: Herlev, Birkerød og City Squash. Alle tre hold kan slå hinanden på kryds og tværs. Er dog også andre hold der sagtens kan overraske.

5. Hvilken spiller i elitedivisionen tror du kommer til at levere flest overraskelser i år?

Mange såkaldte overraskelser er kun overraskelser for dem der ikke er helt inde i spillernes nyeste niveau. Ratzer og Gus er blevet imponerende gode af late starters at være. Theis Houlberg og Magnus Laursen rykker forhåbentlig også en masse denne sæson og begynder at tage nogle skalpe. Nå ja og så er det stadig overraskende for nogle at Danny Knudsen og Mads Korsbjerg i nogenlunde spilleform på en god dag er nr. 4 og 5 i Danmark.


Casper Kloster - Juniorspiller lidt endnu og 3. single på KSKs elitehold

1. Er der sket noget nyt på jeres hold siden sidste sæson? Nye spillere, anderledes træning eller lignende?

Vi er endelig tilbage i den bedste række, så er kun med Casper Kloster som genganger på holdkortet. Derudover vil Jacob Poulsby få debut i eliten. Vi har forstærket os med Angus Gillams, Bjørn Angtoft, Jesper Skaarman og Lucas wirths.

2. Hvordan er formen på jeres hold?

Den fysiske form burde ikke være den vi taber på. Spilleformen må tiden vise.

3. Hvad er jeres mål for denne sæson?

Målet må være at komme med til slutspillet. Det bliver svært, men er klart vores målsætning.

4. Hvem tror du har størst potentiale for at ende i top 3 til slutspillet (herrerne)?

Birkerød, Herlev og Kolding

5. Hvilken spiller i elitedivisionen tror du kommer til at levere flest overraskelser i år?

KSK og specielt Angus Gillams