Squash Online

Herlev leverede en mandeindsats mod Odense SC

November 04, 2010Kristian Frost

Der blev allerede i går taget hul på tredje runde i elitedivisionen. Odense SC og Herlev havde valgt at flytte deres kamp til en hverdag, da det passede de to hold bedre.

På forhånd så Odense SC ud til at være for stærke for de unge udfordrere fra Herlev, men Herlev leverede noget af en mandeindsats og sikrede tre meget vigtige point i kampen om en slutspilsplads.

Denne rundes kamp stod mellem Rasmus Nielsen og Caspar Grauballe. Caspar, der sidste gang slog Rasmus 3/2, skulle igen se om han kunne gentage succesen. Rasmus startede bedst og sikrede sig første sæt efter mange gode og rigtig lange dueller. I andet sæt var det Caspar der fik bedre fat og efter et meget langt og godt sæt var stillingen nu 1/1. Rasmus startede tredje sæt i et utroligt højt tempo og Caspar mærkede straks det højere tempo. Rasmus stormede til en 2/1 føring og i fjerde sæt havde Caspar ikke mulighed for at svare igen på det høje tempo. Kampen endte 3/1 til fynboen.

På den anden bane spillede Michael Hansen i mod Thomas Pilak. Thomas startede som lyn og torden og vandt første sæt uden de store problemer. Michael fik dog meget bedre fat i andet sæt og det lignede mere og mere en sejr til den rutinerede herre fra Odense SC. Thomas kæmpede bragt og kampen var stadig tæt, men Michael trak fra i de tre sidste sæt og sikrede Odense endnu en sejr.

Lau Kiehn var manden der bragt Herlev på tavlen. Efter at have været foran 2/0 i mod Danny Knudsen kæmpede Danny sig tilbage i kampen, men efter fire hårde sæt havde fynboen ikke mere energi og Lau sikrede sig en flot sejr på 3/2. Kim Povlsen bragte Odense foran 3/1 i kampe, da han slog Rasmus Petersen 3/0 efter en længere kamp, hvor specielt tredje sæt kunne være gået begge veje.

Anden runde kampene var præget af den meget korte pause spillerne fik. Caspar Grauballe slog Michael Hansen 3/1 efter en god kamp, hvor Caspar kæmpede og kæmpede, hvilket til sidst gav pote. Den mere rutinerede Hansen formåede næsten at komme tilbage i kampen, men Caspar spillede i et højere tempo og dette afgjorde kampen til fordel for Herlev.

Kim Povlsen slog Lau Kiehn 3/0, mens Rasmus Petersen sikrede Herlev deres tredje point, da han slog Danny Knudsen 3/0.

På damesiden var der aldrig tvivl om udfaldet. Odense stillede utrolig stærkt op i form af Line Hansen, Marie-Louise Feddern og Bonnie Barr, mens Herlev troppede op med Tanya Stenz, Karina Pilak og Maiken Nielsen. Kampen endte 6/0 til Odense, hvor Herlev ikke formåede at vinde et eneste sæt.

Odense ligger sig dermed i toppen af elitedivision i begge rækker. Herlev sikrede sig tre meget vigtige point og det er på nuværende tidspunkt umuligt at spå om hvem der bliver sorteper i kampen om de fire slutspilspladser.

Jeg synes vores hold gjorde det rigtig godt. Med lidt held kunne vi have haft et point til, men de 3 point vi fik mod et stærkt spillende Odense hold er vi rigtig tilfredse med. Alle point er vigtige for os for, at vi kan komme med i slutspillet. Det spidser mere og mere til, men holdet har vist, at vi kan spille med mod alle hold, så hvis bare heldet er med os tror jeg på en plads i slutspillet!

Thomas Pilak, Holdkaptajn Herlev