Squash Online

Holdrunde 3 - Endnu et skridt tættere på slutspillet

November 04, 2010Kristian Frost

Tredje holdunde blev skudt igang allerede onsdag, men der venter stadig fire kampe lørdag. Kolding tager på hjemmebane i mod Københavns Squash Klub, mens Team Århus tager i mod Birkerød i Skovbakken.

Kampen mellem Kolding og KSK kan gå hen og blive rigtig afgørende for hvem af de to hold der når slutspillet. Kolding har i denne runde valgt at flyve en anden italiener til Danmark. Andrea Torricini, der ligger 153 i verden, skal bide skeer med henholdsvis Kristian Frost og Adam Murrils.

1. single: Andrea Torricini - Kristian Frost

2. single: Francesco Busi - Adam Murrils

3. single: Andy Lambert - Christian Solgaard

4. single: Peter Brandorff - Casper Harris

Franecsco skal endnu en gang prøve kræfter med Kristian Frost og Adam Murrils. Første runde mod Adam kan blive altafgørende for holdkampen. Sidst de to mødtes blev det til en sikker sejr til den danske landstræner. Kolding ser på forhånd ud til at være for stærke for KSK på de nederste singler, men på grund af afbud fra Tobias Pørtner er det svært at spå om hvorvidt KSK kan få skovlet nogle point til sig.

På damesiden ligner det en sikker sejr til KSK. Kolding er uden tyske Sina Wall, mens KSK endnu engang benytter sig af Annelize Naudé fra Holland. Kolding stiller dermed med Sally Skaarenborg, Line Berthou og Helle Petersen, mens KSK tropper op med Annelize Naudé, Anna-Sophie Ørnfeldt og Katarina Holm. Der er dermed lagt op til et brag af en kamp i Kolding, hvor KSK umiddelbart ser stærkere ud end sønderjyderne.

Endnu en ekstremt afgørende runde for vores hold, da vi igen møder en af de største konkurrenter i kampen om en 3/4. plads i rækken. Umiddelbart ser det ud til at kunne blive en rigtig spændende kamp, hvor jeg håber at vi båret frem af Andrea Torricini kan tage minimum 4 point.
Desværre er jeg selv ude af kampen grundet en lyskenskade - ærgeligt da vi ellers ville stå rigtig godt til 4 point på de lave singler. Peter er dog en rutineret herre, og KSKs 3’er og 4’er viste, med al respekt, ikke ligefrem topform i sidste runde mod Team Århus, så vi håber at han kan gå ind og måske hive et enkelt point.

På damesiden ser det rigtig svært ud når vi ikke har Sina Wall på holdkortet. Sally skal vinde sin kamp på 2. singlen, men derudover tror jeg desværre vi er overmatchede, så alt over 1 point vil være en en positiv overraskelse!

Tobias Pørtner, holdkaptajn Kolding

I første runde i årets elitedivision så Birkerød ud til at blive helt urørlige, men efter en noget ustabil 2. runde på grund af afbud, er de endnu en gang tilbage med et meget stærkt hold. Franske Romain Tenant spiller første herre, mens vi igen finder Morten W. Sørensen på anden herre. Mikkel Pedersen indtager tredje herre, mens der er comeback til Joakim Larsson fra Sverige på fjerde herre. Umiddelbart et hold der kunne gå hele vejen i den danske liga og det ser meget svært ud for Team Århus at få hevet nogle point i land i denne runde. Team Århus stiller op uden deres rutinerede tysker Stefan Leifels, men der er derimod blevet plads til Gary Wheadon fra Syd Afrika - ellers ligner holdet sidste runde med Mads Korsbjerg, Phillip Tran og Kasper Svith.

1. single: Gary Wheadon - Romain Tenant

2. single: Mads Korsbjerg - Morten W. Sørensen

3. single: Phillip Tran - Mikkel Pedersen

4. single: Kasper Svith - Joakim Larsson

Umiddelbart ser Team Århus ud til at blive overmatchede på samtlige singler, men det skal blive spændende at se om Gary Wheadon kunne hive en sejr eller to hjem for jyderne.

På damesiden bliver det også en rigtig spændende kamp. Birkerød stiller op med Cecilie Mayer, Sissel Trap og Tine Adrian, mens Team Århus stiller op med Ditte Nielsen, Dagmar Feddern og Line Aagard. Det ligner en helt åben kamp, hvor det kan blive afgørende om Ditte kunne snuppe to sejre for jyderne.

Jeg har noteret mig, at Cille er gået frem idet hun slog MLF i sidste kamp, men Dagmar har slået hende de sidste gange, så vi håber på en gentagelse.

Ditte er med igen, og bør få 2 hårde kampe mod Sissel og Cille, normalt bør hun være favorit i begge, men lad os se på dagen.

Jeg kender ikke Tina Adrian, så kan ikke vurdere hendes kamp imod Line Ågaard. Endvidere tror jeg at Dagmar vinder begge sine kampe, og Ditte mindst 1 kamp, så 3-3 er mit forsigtige gæt.

På herresiden giver vi debut til Gary Wheadon, som er på samme niveau som Stefan Leifels, der desværre ikke kunne spille denne gang.

Han får 2 hårde kampe men han er stærk og erfaren, så mon ikke han vinder én af disse.

Desværre kan det også godt ligne den eneste sejr.

Mads kan næppe slå Romain / Morten om end han givetvis vil kæmpe alt imod Morten.

Tran/Svith mod Mikkel og Joakim ser også meget meget svær ud, jeg kender ikke Joakim’s styrke, men svært ser det ud.

Et godt resultat for os vil derfor være at få 1-3 sejre!

Kim Øvlisen, holdkaptajn Team Århus