Squash Online

Herlev blev 9'er ved Europa Cup (blog)

September 22, 2013Tobias Pørtner

Trods en masse hårde kampe de seneste dage, var vi stadig “fit 4 fight”, og klar til at give Ungarn en tur i ringen. Grauballe kom på banen for første gang. Han spillede mod deres 1. single Peter Hoffman. Desværre, men også forudsigeligt, måtte Grauballe trække sig, efter den stod 1-1 i sæt, men der var ingen tvivl om, at hvis han havde løbet ind i Brøndby-maskinen på en dag uden skader, ville han blive spist. Samtidig spillede Lars Kiehn som han er døbt det af Herlev Bladet, (de synes nok ikke at ‘Lau’ virker troværdigt nok). Han gav lidt af en klassisk opvisningskamp, og vandt sikkert 3-0 over en rundtosset Ungarer.

Så var det Pilaks og min tur. Vi startede godt ud med begge at tage 1. sæt. I

  1. sæt kommer Pilak bagud 3-9, og jeg 4-10. Men, men, men, så laver vi begge et gammeldags comeback, og træder lidt på deres følelser. Jeg vinder 3-0, easy piecy, og Pilak vinder 3-1, efter en rigtig velspillet og udmagende kamp. Vi ender herved på en fremragende 9. plads ud af de 17 hold, og det er som sagt uden Grauborg! Det fedeste er at den afgørende kamp jeg tabte 3-2 til Ukraine på andendagen slet ikke betød noget, for vi endte alligevel en del pladser over dem.

Finalen stod mellem franske Mulhouse og Black & White Worms fra Tyskland, men den blev desværre aldrig spændende og var hurtigt overstået. Matthew bankede Willstrop 3-0, Bianchetti slog Simon Parke 3-0, og så skulle Palmer bare vinde et enkelt sæt mod Mathieu Castagnet, hvilket var hurtigt klaret.

Nu sidder vi så i Bologne lufthavn og kukkelurer. Vores oprindelige fly måtte lige nødlande grundet et defekt landingsstel, som de først opdagede da vi var i luften selvfølgelig. Super Duper. Så vi har fået en anden rute hjem og bliver 10 timer forsinket. Så skulle vi nok heller ikke have drukket så meget sambucha i går - vi tabte alligevel festen. Men udover det så var det en super tur og en fed turnering.

Rasmus J. Petersen