Squash Online

Hansen stoppet i Hong Kong

December 06, 2013Kristian Frost

Line Hansen er netop blevet færdig ved Hong Kong Open. Ved dette års udgave af turneringen blev anden runde endestationen for danskeren.

Grundet sin placering som nr. 18 i verden var Hansen seedet 15. Dette betød derfor at hun skulle op i mod en useedet i første runde. Lodtrækningen bød på engelske Sarah Kippax. Hansen viste ingen nåde. Hun vandt kampen 3-0, hvor andet og tredje sæt blev vundet med mindst mulig margin.

I anden runde ventede endnu en useedet spiller, da indiske Joshana Chinappa overraskende slog Natalie Grinham. Hansen måtte derfor påtage sig favoritrollen. Det var også danskeren der kom bedst fra start og bragte sig foran i første sæt. Hun tilspillede sig endda to sætbolde ved scoren 10-8, men ingen af dem blev konverteret. Hansen tabte sættet 12-10. Chinappa startede bedst i andet sæt og det var nu inderen der havde momentum. Selvom Hansen kæmpede sig tilbage i sættet var det Chinappa der sikrede sig en 2-0 føring. Det var samme historie i tredje sæt, men denne gang var det danskeren der var skarpest i de afgørende dueller. Var det muligt for Hansen at lave et comeback? Dette lykkedes ikke for Hansen. Chinappa spillede et stort set fejlfrit fjerde sæt og sikrede sig sejren 3-1.