Squash Online

Norsk fodboldspiller vil være squashmester på rekordtid

December 05, 2013Tobias Pørtner

Kender du norske Morten Moldskred? Hvis ikke er det heller ikke så mærkeligt. Den norske fodboldsspiller kom for et par år siden til danske AGF, hvor han trods store forhåbninger havde et mildt sagt skuffende ophold. Siden skiftede Moldskred tilbage til norske Tromsø, hvor han dog heller ikke havde nævneværdig succes - klubben rykkede således ud af Norges bedste række, Tippeligaen, til trods for at Moldskred dog her havde noget mere succes end i Danmark, da han scorede fem mål i sæsonen.

Hvad har ham her Morten Moldskred så med squash at gøre tænker du nok? Jo, nu skal du høre…

Den norske fodboldspiller har nemlig sat sig et ambitiøst mål inden for squashverdenen: Han vil være norsk mester i 2015! Moldskred fortæller til iTromsø, at han har spillet squash i godt et år, og altså satser på at vinde det norske mesterskab i single efter blot at have spillet squash i to-tre år. Ved siden af sit fokus på squash, skal Moldskred desuden passe sin aktive fodboldkarriere, hvor han stadig har to år tilbage af sin kontrakt med Tromsø.

Nuvel, de bedste norske squashspillere er ikke på samme niveau som de danske, men det vil alligevel overraske SQO.dk-redaktionen, hvis Moldskred vipper Kim Are Killingberg (nr. 218 i verden) af squashtronen i løbet af et års tid.

Held og lykke herfra…

Læs bl.a. om historien her: http://www.aftenposten.no/100Sport/fotball/forstediv/Morten-Moldskred-vil-bli-norgesmester-i-squash-406416_1.snd