Squash Online

Hansen taber i semifinalen

September 21, 2014Kristian Frost

Line Hansen spiller i disse dage WSA-turnering i Egypten. Danskeren er seedet 2, men vejen til finalen bliver på ingen måde en dans på roser. Da Hansen er seedet 2 er hun placeret i den nederste halvdel af lodtrækning. I samme halvdel finder man blandt andre Nouran Gohar og Habiba Mohamed

I første runde stod danskeren overfor tyske Sina Wall. Der var ingen slinger i valsen og kampen blev vundet 3-0. I kvartfinalen overkom danskeren tjekkiske Lucie Fialova. Denne gang viste danskeren dog en smule svaghedstegn, men kampen blev vundet 3-1.

Hansen var derfor klar til semifinalen i mod egyptiske Habibi Hohamed. Semifinalen blev dog endestationen for Hansen. Mohamed spillede fantastisk squash og var hele tiden et skridt foran, også selvom Hansen var tæt på i andet sæt, så formåede egypteren at lukke sættet. Kampen endte 3-0 til det unge egypiske talent, som har præsteret på et enormt højt niveau i den sidste måned. Efter kampen fangede SQO.dk Hansen:

Hun er rigtig svær at spille imod, tror aldrig jeg har spillet mod en som er så aggressive og voldsom. Hun spillede helt sikkert bedre end mig i går. Men tror jeg kan gore det bedre næste gang. Hun kommer til at ryge op af listen, hun er rigtig god. Jeg er dog glad for min semifinale :-) ikke nemt at spille mod egyptere i Egypten ;-)

**Line Hansen**

Alle resultater fra turneringen kan ses HER