Squash Online

Frost overraskende ude efter 1. runde i Rumænien

September 12, 2014Tobias Pørtner

Kristian Frost fik kun en enkelt kamp ved Romania International $5k, hvor han trods en seedning som turneringsfavorit, måtte se sig besejret i 1. runde af engelske Mark Fuller.

Det er ikke ofte, at man hører om topsquash i Rumænien, men det var netop hvad der stod på menuen, da Kristian Frost og en række andre europæiske topspillere, havde taget turen til den rumænske hovedstad Bukarest. Det blev dog desværre kun til en enkelt kamp for den 1. seedede dansker, da han overraskende blev besejret i 1. runde af Mark Fuller, blot få dage efter sin turneringssejr ved Kolding GP, hvor han i finalen besejrede Morten W. Sørensen med 3-1 i sæt.

Kampen blev, som så ofte før når Frost er den ene aktør på banen, noget af en marathon, der tog hele 102 minutter. Til sidst var det altså Fuller der sejrede med cifrene 11-9, 9-11, 5-11, 11-8, 11-3. Resultatet er noget af en overraskelse. Det forlyder dog fra Rumænien, at Frost var hårdt hæmmet af rygproblemer, hvilket måske kan forklare det uventede nederlag.