Squash Online

Hansen klar til semifinalen ved EM

June 05, 2014Kristian Frost

Mens de fleste squashspillere i Danmark er gået på sommerferie, spiller Line Hansen i disse dage individuelt EM. Hansen er seedet 2’er ved dette års udgave af mesterskaberne, og hun er indtil videre på rette kurs i det nord franske.

I både dame- og herrerækkerne er der 32 deltagere. Som sagt, er Hansen seedet 2 i turneringen, hvilket denne gang har resulteret i en bye i første runde. I anden runde var der ingen slinger i valsen for Hansen, da hun besejrede tjekkiske Anna Klimundova 3-0 på blot 25 minutter.

I kvartfinalen ventede franske Laura Pomportes, som havde levet op til sin seedning som 5/8. Hansen kom dårligt fra start og tabte første sæt. Derefter var der ikke den store spænding tilbage i kampen. Hansen vandt de næste tre sæt og kampen 3-1.

I morgen venter schweizeren, Gaby Huber, som i sin kvartfinale overraskende slog tredje seedet Coline Aumard. Det ligner derfor en sikker podieplacering til danskeren, hvilket uden tvivl kan betragtes som en kæmpe præstation. Semifinalen spilles i morgen aften.

Det er muligt at følge kampen live HER.