Squash Online

Frost tidligt ude af VM

November 16, 2015Kasper Pedersen

Verdensmesterskaberne 2015 har nu nået sin ende for dansk deltagelse, da Kristian Frost desværre allerede måtte se sig slået i første runde. Kristian Frost, Danmarks eneste PSA-spiller, spillede sig i forgårs aftes i hovedrunden ved den prestigefyldte turnering, men desværre for Kristian og Danmark, så blev første runde også endestationen for Kristian.

Kristian mødte den fremadstormende egypter, Ali Farag. Oddsene var helt klart på Alis side, men Kristian har også spillet godt på det seneste, så det blev spændende, at se hvad han kunne gøre i denne kamp.

Kampen forløb desværre ikke helt som Kristian ønskede. Kristian var ikke helt med i første sæt, som Ali tog nemt 11-6. Andet sæt var tæt i starten, hvor de fulgtes ad. Omkring midten af sættet var der to marathon-dueller, hvor Ali lige præcis trak det længste strå i begge. Derefter var Kristian knækket, hvor Ali nemt tog andet sæt 11-6 og tredje sæt 11-3.

Kristian udtaler følgende efter kampen:

“Jeg blev totalt udspillet. Jeg havde en god mulighed for at komme foran i andet, men efter to monster dueller, som jeg tabte, så var der godt nok lang vej. Jeg spillede egentligt godt nok, men han var bedre, hurtigere og klogere”