Squash Online

Frost napper endnu en PSA-titel

June 30, 2015Tobias Pørtner

Dansk Squash er for alvor gået på sommerferie, men Kristian Frost har været yderst aktivt på den internationale tour. Denne gang gik turen til Gibraltar, hvor danskeren var seedet 2. Frost gik en hård weekend i møde, da turneringen kun blev spillet over 2 dage.

Frost stod overfor en kvalifikationsspiller i første runde. Lodtrækningen bød på engelske Nick Mulvey, som på det seneste har leveret stabile resultater i de mindre turneringer. Frost viste ingen nåde og vandt i sikker stil 3-0 på 32 minutter.

Kvartfinalen blev spillet samme aften, hvor danskeren endnu en gang stod overfor en englænder i form af Robert Downer. Frost, som tidligere har haft problemer med at komme smertefrit igennem de tidlige runder, formåede endnu en gang at vinde 3-0. Englænderen fik aldrig et ben til jorden, og danskeren sejlede derfor direkte i semifinalen.

I semifinalen ventede tjekkiske Jan Koukal. Frost og Koukal har tidligere haft nogle drabelige dyster, og denne var ingen undtagelse. Frost bragte sig foran 2-0, og det lignede en sikker sejr til danskeren, men sådan blev det langt fra. Tredje sæt var præget af lange dueller, hvor Koukal styrede spillet. Frost kunne ikke dæmme op i mod det præcise spil og tjekken tog sættet 11-4. Frost måtte nu grave dybt. Fjerde sæt var et maratonsæt, hvor Frost trak fra i midten af sættet og vandt derfor kampen 3-1.

Danskeren brugte mere end 100 minutter på banen i semifinalen og det lignede derfor en uoverkommelig opgave i finalen, da denne skulle spilles blot 4 timer senere. Frost virkede dog upåvirket af den lange semifinale. Spanske Alex Garbi, som leverede en overraskelse i semifinalen ved at slå Piedro Schweertman, kunne intet stille op i mod Frosts fysiske spil. Efter 44 minutter kunne danskeren strække armene i vejret og fejre sin 13. PSA-titel.