Squash Online

Frost lider ærgerligt nederlag i Egypten

April 06, 2015Rasmus Jessen

For få dage siden spillede Kristian Frost (WR: 72) en kvalifikationskamp til Super Series turnering El Gouna Open i Egypten. Den danske mester mødte den talentfulde egypter Karim Ali Fathi (WR: 49), som han på forhånd var ‘underdog’ mod. Desværre måtte Kristian indkassere et 3-1 nederlag, trods af en stabil føring.

Kristian vandt første sæt 13-11 i en tie-break, hvor han reddede sig ud af to sætbolde til egypteren. Dernæst kommer danskeren flyvende fra start, og kommer helt op på en 10-4 føring, hvor man vil mene at sættet er forbi. Karim ville det anderledes, og kæmpede sig igennem samtlige af Kristians sætbolde, og fik på mirakuløs vis lukket sættet 12-10.

Det følgende sæt brugte Kristian på at ‘regroupe’ og synke det ærgerlige sættab. Sættet gik til Karim 11-7.

I fjerde sæt fandt Kristian sit fokus, og kom godt ind i kampen. Men ved 5-6 bliver danskeren ramt af Karims ketcher på øjenbrynet. Der var dømt ‘blood injury’, og Kristian blev svimmel, hvilket gjorde kampen blev udsat i noget tid.

Da de igen startede, gav dommerne Kristian en no let fra den duel, hvor han blev ramt i hovedet. Denne ærgerlige dom gjorde at Karim var foran 7-5, og derfra så han sig aldrig tilbage. Han lukkede kampen 3-1, med 11-6 i fjerde sæt.

Kristians indsat er helt klart godkendt her fra redaktionen. Danskeren har på det sidste haft nogle særdeles gode sejre på den profesionelle tour, og vi glæder os til snart at se ham stige på verdensranglisten.

El Gouna Open

Denne turnering som afholdes i Egypten er en af de helt store. En glædelig nyhed er, at den tredobbelte verdensmester, Ramy Ashour, er tilbage, og han møder Kristians overmand senere i dag. Første seedede er verdensetteren, Mohamed Elshorbagy, som sandsynligvis vil blive udfordret både af Ramy, men også Nick Matthew senere i turneringen.

Du kan følge med i turneringen på www.squashsite.co.uk, eller se kampene live på www.psasquashtv.com.