Squash Online

Frost får revanche mod tysk modstander

July 03, 2014Tobias Pørtner

Mens de fleste danskere har travlt med at gøre sig klar til stranden og ferie, er den danske mester Kristian Frost på hårdt arbejde ved CCI International Mumbai $25K i Indien, hvor han i 1. runde stod over for tyske Jens Schoor.

Ved deres seneste møde tabte Kristian Frost noget overraskende til tyske Jens Schoor, der pt. rangerer 23 pladser lavere end danskeren som nr. 85 i verden - et resultat Birkerød-spilleren var mildt sagt frustreret over. Dette kom tydeligt til udtryk i dagens kamp, hvor en hævngærrig Frost bankede sin tyske modstander godt og grundigt med 11-4, 11-5, 11-5.

Jeg spillede super godt og er rigtig glad for at få hævn over Schoor, da jeg spillede rigtig skidt sidste gang, og slet ikke følte at jeg præsterede på mit normale niveau. I morgen møder jeg nu lidt overraskende Ali Farag, der som junior har været helt fremme ved bl.a. VM og British Open. Kryds fingre for mig!

***Kristian Frost***

I næste runde står Kristian noget overraskende over for egyptiske Ali Farag, der efter at være gået gennem kvalifikationen højst overraskende besejrede den 1. seedede hjemmebanefavorit Saurav Ghosal i fem sæt.