Squash Online

Eliterunde IV: Hvem indtager førstepladsen inden slutspillet?

March 17, 2017Rasmus Jessen

Den sidste eliterunde starter i morgen tidlig på Topstykket i Birkerød. Slutspilspladserne skal fordeles, men det er ikke her, at den store spænding huserer. Det endelige kapløb om at indtage førstepladsen i holdturneringen er det, som der for alvor skal kæmpes om.

herrersiden er det på nuværende tidspunkt Skovbakken, som ligger øverst. De fører med et enkelt point over Birkerød, men Skovbakken har til gengæld også spillet én holdkamp mere. Herlev ligger nr. 3 nu men er kun et point bagved Birkerød, og de er også en holdkamp bagud. Kl. 11.00 i morgen tørner Herlev og Birkerød sammen, og det kan meget vel gå hen og blive vinderen af den kamp, som slutter på førstepladsen i elitedivisionen, og derved tildeles retten til at vælge semifinalemodstander i slutspillet. Hvilket kun kan være fordelagtigt.

Der er lagt i kakkelovnen til et brag af et opgør mellem Birkerød og Herlev, og opstillingen ser således ud:

Lau Kiehn vs. Cameron Pilley
Jesper Ratzer vs. Thomas Laursen
Thomas Pilak vs. Christian Steffensen
Theis Houlberg vs. Emil Fogt

Skovbakken tørner også sammen med Birkerød lørdag eftermiddag, og det kan også blive en regulær gyser:

Rasmus M. Nielsen vs. Cameron Pilley
Kristian de Silva vs. Thomas Laursen
Sebastian Korsgaard vs. Emil Fogt
Magnus Laursen vs. Mads Jepsen/Julius Fuglsang

Denne sæson har feltet været reduceret til 5 hold i elitedivisionen hos herrerne, hvorimod der var 7 hold sidste år. Det betyder således, at der kun er ét hold, som ikke kommer med i slutspillet, og med al sandsynlighed bliver det City Squash, som kun har vundet en enkelt kamp denne sæson.

City Squashs holdopstilling er ukendt for redaktionen på nuværende tidspunkt, de eneste faste spillere der forventes at spille, er Gustav Hansen og Morten Wiegandt. KSK stiller også op med et decimeret hold, som består af Casper Kloster, Jakob Poulsby, Jens-Christian Wegeberg, Johan Svitzer og Jakob Techow.

På damesiden er der også kun fem hold, hvor et hold misser slutspillet. Her ser det også ud til, at City Squash får meget svært ved at komme ind over mållinjen, da de er 3 point bagved Herlev. Men Herlev er også en holdkamp bagud, så de må forventes at have nemmere ved at hente flere point hjem.

Spændingen, om hvem der ender som nr. 1 inden slutspillet, er stadig intakt. Birkerød er bagud med 4 point efter skovbakken, men Birkerød har også spillet en holdkamp mindre. Her forventes der at være spænding lige til det sidste.

SQO.dk er tilstede under hele weekenden og vil opdatere på vores Facebook-side. Du kan også følge med på vores Snapchat-kanal - squashonline.