Squash Online

Dansk jagt på top 8 ved EM

May 08, 2014Casper Kloster

I dag starter det sidste hold EM. Denne gang er det U15/17 der skal spille. Vi har dog kun et hold med fra Danmark. Dette hold spiller under 17. Forbundet valgte at sende et u15 hold til de Nordiske Mesterskaber i stedet. U17 holdet stiller med fuld hold, hvilket vil sige 3 drenge og 2 piger. Dette betyder vi både har reserve hos drengene og pigerne.

Holdet består af Sarah Lauridsen, Caroline Lyng, Magnus Laursen, Jacob Søndergård og Rasmus Gyde. Det er et stærk hold, men er dog kun seedet 13.

Danmark er i pulje med, Tyskland, Finland og Schweiz. Dette er bestemt ikke en dårlig lodtrækning. Vi er godt nok seedet til at blive sidst, men vi har gode muligheder mod Tyskland som vi bør slå. Finland har vi også gode muligheder mod hos pigerne, og drengenes 2’er. Schweiz ser dog ud til at være en stor mundfuld for Danmark, men vi håber på det bedste. Målet må dog være at gå i top 8 som kræver sejre over minimum Tyskland og Finland.

I dag spiller Danmark mod Schweiz kl.12:30 hvor de kan tage et kæmpe skridt mod top 8 hvis de vinder. Vi regner derfor også med at Danmark stiller i stærkeste opstilling, hvilket vil sige Magnus, Jacob og Sarah.

Anden kamp i dag er mod Tyskland kl. 17:30, hvor vi igen regner med stærkeste opstilling på holdkortet.

Vi vil holde jer opdatere her, og på vores Facebook side.

I kan også selv følge spillerne på dette LINK