Squash Online

Danmarks drenge møder Irland i semifinalen

May 01, 2015Rasmus Jessen

I går spillede de danske herrer sig overbevisende i semifinalen, da de slog Ungarn 3-1 i kampe. Irland slog i går vores svenske naboer, som desværre mangler både Rasmus Hult og Romain Tenant, og derved løber vi ind i Irland, i noget der ligner et skæbnesvangert opgør. For at herrerne kan rykke op i den bedste række, A-gruppen, skal denne kamp vindes.

Herrerne har udvist særdeles gode takter indtil videre, og der har været ingen slinger i valsen. Rasmus Møller startede ud med at vinde overbevisende mod Ungarns 2. single i går, hvorefter Frost kom på lidt af en prøve mod Mark Krajscak. Thomas Laursen spillede sin tredje kamp på landholdet, og leverede en brag indsats, der gjorde mulighederne for en dansk sejr synlige. Morten Wiegandt skulle efterfølgende snuppe to sæt fra deres tredje single, hvilket ikke blev et problem for den rutinerede københavner. Det var samlet en fantastisk sejr, hvor alle de danske herrer leverede topklasse squash.

I dag er det så Irland der står for døren. I denne altafgørende kamp stiller drengene op med stærkeste opstilling. En af de helt store profiler som Irland har med sig er tidligere PSA spiller, Arthur Gaskin, som skal møde Kristian “Vikingen” Frost. Dernæst har de Brian O’Brian, Michael Craig og Steve Richardson på kortet. Alt i alt er det et stærkt hold, men Danmark står bestemt med chancer! Følg med på linket, hvis du er klar til at heppe med hjemme i stuen. Kampen starter kl 14.00 i Herning.

http://eurosquash2015.com/competition/streaming/