Squash Online

Caroline på podiet igen

July 09, 2011Martin Laursen

De to danske kvartfinalister, Caroline Christiansen og Sarah Lauridsen, var de første danskere på banen lørdag. Begge U13-piger var oppe mod egyptere, og mens Caroline sejrede i 4 sæt, måtte Sarah se sig slået med 10-12 i 5. sæt. I semifinalen skulle Caroline spille mod endnu en egypter. Denne gang var det dog den 2.-seedede slags, og dette var for stor en opgave for danskeren, som tabte i 4 tætte sæt. Det viste sig senere, at den kommende (egyptiske) modstander i kampen om 3.-pladsen havde trukket sig fra sin semifinale. Selvom pigens mor prøvede at snyde sin datter ind i turneringen igen på trods af en dokumenteret skade, gik den dog ikke, og Caroline var hermed sikret en 3.-plads.

Kasper Svith fra DU19, som indtil videre kun har tabt til 3.-seedede Mike Mc Cue, spillede i dag mod Michail Shpakov om placeringerne 17-20. Det blev til endnu en sejr til danskeren og endda i 3 sæt. I morgen skal han forsøge at slå waliseren Jordan Davies, som er 8.-seedede.

I PU15 har Mathilde Lauridsen bragt sig i kampen om 9-10.-pladsen ved hjælp af 2 sikre sejre efter det ærgerlige nederlag i går. Christine Christoffersen spiller om placeringerne 11-12.