Squash Online

Afslutningen på Sommer Camp 2011

July 10, 2011Martin Laursen

I skrivende stund er de 16 spillere og 2 ledere på vej hjem fra Holland efter en hård omgang squash bestående af Pioneer Junior Open i Köln og Dutch Junior Open i Amsterdam. Danskerne har leveret nogle gode indsatser i begge turneringer, og det er også blevet til 3 podiepladser i alt fordelt på Caroline Christiansen (5.- og 3.-plads) og Mathilde Lauridsen (4.-plads).

Det var langt fra alle danskere, som skulle på banen denne sidste dag ved den hollandske turnering, som har for vane at reservere søndagen til de vigtigste placeringskampe.

Sarah Lauridsen tabte en tæt kamp i 3 sæt og blev derved nr. 6, mens Mathilde Lauridsen og Christine Christoffersen begge vandt deres kampe og blev henholdsvis nr. 9 og 11.

Kasper Svith skulle forsøge sig mod Jordan Davies fra Wales, men modstanderen var desværre for stærk for Kasper, som ellers fik presset ham i perioder i kampen. Det blev dermed til en flot 18.-plads til U19-drengen.

Emil Grooss Jeppesen spillede nok dagens mest spektakulære kamp på trods af de fremragende finaler på center court. Hans modstander havde valgt at stille op i et ko-kostume og spillede hele den lange 5-sæts-kamp i det til tilskuernes forbavselse. Desværre for Emil blev det modstanderen som løb af med sejren i tiebreak i 5. sæt.

De danske spillere skal nu hjem og restituere og derefter arbejde videre med deres spil. Sommer camp har det med at dræne spillerne for kræfter, men ingen tvivl om at alle har fået blod på tanden til at intensivere træningen for fortsat at kunne spille med i toppen af de store europæiske turneringer.