Squash Online

Ingen succes for danske WISPA-piger

July 21, 2011Kristian Frost

Juli måned blev desværre ikke en stor succes for de danske piger. Sally Skaarenborg og Bine Lind tog den lange tur til Australien, mens Danmarks bedste spiller, Line Hansen, igen i år spillede Malaysian Open.

De to yngre piger startede turen i Melbourne, hvor både Sally og Bine klarede sig i gennem første runde med sejre over henholdsvis Bae Chan Mi fra Korea og Selena Shaikh fra Australien - begge kampe blev vundet 3/0. Anden runde blev dog endestationen for begge danskere. Sally måtte se sig slået 3/0 i sæt af Liu Tsz-Ling, mens Bine tabte en tæt kamp til Amanda Cranston fra Australien. Sally udtaler følgende til Dansk Squash Forbunds hjemmeside:

Det blev en hurtig affære i dag. Med det ringeste squash jeg nogensinde har spillet i hele mit liv er det svært at stille noget op imod 6. Seedet. Jeg må sige at mit fitness niveau er lige omkring 50% af hvad den var for 1,5 mdr siden, så efter 2 bolde i hver duel hiver jeg efter vejret. Det er super træls da, hvis jeg hiver den hjem, plejer at gøre det på fysikken. Men heldigvis noget der kan gøres noget ved. Så det var hurtigt overstået 3-0 i dag, jeg kan ikke rigtig være skuffet, da jeg ikke kunne nå at gøre noget ved det hjemmefra men jeg ved hvad der skal arbejdes på og det kan kun blive bedre og bedre for hver træning. Vi tager videre til næste turnering i hobart, Tasmanien, på mandag hvor jeg igen er 14. Seedet og skal møde Bae Chan Mi i første runde (igen). Der er ikke andet for end at gøre det (meget) bedre.

Sally Skaarenborg

De danske ungdomskometer var dermed færdig i deres første turnering downunder. De fortsatte dog turen til Tasmanien, hvor det igen blev til et hurtig exit for begge. Bine havde trukket den walisiske 1’er Deon Saffery. På forhånd en kamp der lå til den mere rutinerede Saffery, men Lind ville det dog anderledes. Efter at have været foran 2/0 i sæt måtte Lind se sig slået i fem sæt, hvor danskeren endda indkasserede et æg i fjerde sæt. Sally hev en sejr hjem i første runde mod Bae Chan Mi, men anden runde blev endestationen, da hun tabte 3/1 til australske Sarah Cardwell.

Hele Danmarks squashdronning, Line Hansen, startede sin lange rejse med lidt af en afklapsning af Samantha Teran fra Mexico. Teran rangerende som 19 i verden, var desværre en for stor mundfuld for danskeren. Hansen kom dog godt fra start og hev første sæt hjem i en tiebreak. Derfra gik det dog ned af bakke, da de næste tre sæt blev tabt 11/2 11/4 11/3. Line drager videre til Singapore, hvor hun er nummer 11 i kvalifikationen, men kvalifikationen af på ingen måde en nem opgave for danskeren, da første seedede af Low We Wern fra Malaysia som rangerer som nummer 15 i verden.