Squash Online

BREAKING: SQO.dk udvider med Youtube-kanal

November 05, 2014Tobias Pørtner

Den er god nok. Vi har i længere tid bag kulissen her hos SQO.dk arbejdet på, at få gjort mere ud af de leverende billeder fra de danske Grand Prix’er og holdkampe, og nu er vi endelig klar til at føre vores nyeste tiltag ud i livet: SQO.dk har investeret i et nyt lækkert kamera og har oprettet en Youtube-kanal og vil allerede nu filme til alle de events vi kan.

Vores første kamp er allerede oppe på vores nye kanal (SQO.dk), så skynd dig allerede nu ind at se finalen fra Skovbakken Grand Prix #3, hvor Kristian Frost og Morten W. Sørensen mødte hinanden.

Løbende vil vi arbejde med kvalitet og kameravinkler, så produktet kan blive endnu bedre. Kanalen er nem at finde - alt du skal gøre er at søge på SQO.dk på Youtube eller følge linket ovenfor.

Giv os gerne et like - eller endnu bedre, abonner på vores kanal - så lover vi, at vi allerede efter næste weekends holdkampe i Birkerød, vil være klar med endnu flere fede kampe fra toppen af dansk squash!

Ved at like og abonnere på vores kanal, gør I den også mere populær, så hjælp os med at promovere squashen i Danmark.
Til at starte med, vil vi ikke kunne streame til jer online, men med tiden håber vi, at kunne udvide til også at have denne funktion.