Squash Online

Birkerøds damehold vinder grundspillet

April 06, 2014Kristian Frost

På damesiden var der drama lige til det allersidst i dette års Elitedivision. Birkerød kunne selv afgøre grundspillet med en 6-0 sejr over Sport92, men kampen endte 5-1, og der måtte derfor tælles sæt før grundspillet kunne afgøres. I rundens anden kamp slog Herlev Odense SMK 5-1.

Der var derfor lagt op til et brag i Birkerød. Sjællænderne gjorde rent bord i første kryds, og muligheden for at vinde grundspillet var derfor stadig intakt. Det kiksede dog for Birkerød i andet kryds, da Trine Engelund slog Sissel Trap i fem sæt, og Birkerød havde derfor misset chancen for selv at afgøre grundspillet. Efter indtastningen af resultaterne blev det dog klart, at Birkerød alligevel havde vundet grundspillet med en sætdifference på et sølle sæt.

I Odense var kampen mellem fynboerne og Herlev rent kosmetisk, idet begge klubber intet havde at spille for. Odense SMK var forud for kampen placeret solidt i bunden af rækken, mens Herlev var sikre på blive nummer fire. Fynboerne levede op til SQO.dk’s forventninger om at levere en enkel sejr, da Line Sjodsholm slog Tanya Stenz.

Birkerød ender som vinder af grundspillet, mens Kolding indager en solid anden plads. Henholdsvis Sport92 og Herlev ender som tre og fire.

Forventede semifinaler ved damernes slutspil:

Birkerød vs. Sport92

Kolding vs. Herlev

Slutspillet afholdes 25.-26. april i Kolding.