Squash Online

Birkerød sejrer på Koldings hjemmebane

November 14, 2013Martin Laursen

På trods af at Kolding stillede i stærkeste opstilling til denne holdkamp med nyindkøbte Rasmus Nielsen på 1.-singlen, lykkedes det Birkerød at få skovlen under dem med en 5-3 sejr.

Sjællænderne havde lavet en udskiftning på deres 3.-single i denne runde, så de denne gang stillede med Michael Frilund. Det er noget tid siden vi sidst så Frilund i aktion på højt niveau, så der var en smule tvivl om hans nuværende niveau. Han gjorde dog den tvivl til skamme, da han både slog Martin og Thomas Laursen i henholdsvis 3 og 5 sæt. Opgøret med Martin blev aldrig spændende, og Kolding-spilleren virkede tung under Frilunds presspil. Thomas havde bedre held til at presse ham, men det blev Frilund der rendte med sejren i sidste ende med 11-5 i 5. sæt. De to Kolding-brødre slog dog begge Christian Steffensen, så stillingen på de nederste singler blev 2-2.

Sidste gang Rasmus Nielsen spillede kamp på dansk jord var i april til slutspillet, hvor han sikrede Birkerød danmarksmesterskabet for hold. Denne gang stillede han dog op for modstanderholdet. Han kunne imidlertid ikke presse Kristian Frost ud i mere end 3 sæt. Rasmus lavede lidt for mange fejl til rigtigt at kunne true Kristian, som gang på gang viser, at han er rigtig svær at slå. Francesco Busi kom dog en anelse tættere på, da han tog 2. sæt fra sin lærling. Andet blev det dog ikke til for Koldings spillende træner i 1-3 nederlaget.

Francesco tabte også første kryds med 0-3 mod Morten Sørensen. Her viste Rasmus dog, at han på trods af en nedsat træningsmængde sagtens kan bide skeer med den absolutte top i Danmark, da han slog danmarksmesteren i 3 sæt i en kamp, hvor han dominerede fysisk.