Squash Online

Årets første Senior Grand Prix står for døren

September 02, 2016Kasper Pedersen

Nu hvor sommeren er ved at være gået på hæld og de højere temperaturer igen har forladt os, så er det endnu engang på tide at starte squashsæsonen. Seniorernes squashsæson starter i denne weekend, hvor KSK er vært ved årets første SGP. Hele 45 spillere har meldt deres ankomst, men desværre er kun 4 af dem damer. De danske elitedamer skinner dermed i deres fravær ved årets første Senior GP.

I mesterrækken er der dog deltagelse fra mange af de danske elitespillere, og Danmarks top 3 stiller alle til start. Dette gør endnu engang den seksdobbelte Danmarksmester, Kristian Frost, til storfavorit ved turneringen. Det bliver dog spændende at se, hvordan han har tacklet sin noget begivenhedsrige sommer, hvor han bl.a. har skiftet Elitedivisionen ud med 2. division og er blevet far.

Den nærmeste udfordrer til Kristian er Rasmus Møller og Lau Kiehn, som ligeså stiller til starter ved turneringen, og det bliver spændende at se hvad de kan gøre ved den danske mester. Bl.a. viste Lau rigtig gode takter i sidste sæson, og det bliver derfor spændende at se, hvorvidt han kan følge op på sin gode udvikling i den nye sæson.

Udover den danske elite, stiller også en ung canadier til start for City Squash, Thomas Blecher. Dette kan tyde på, at City Squash har sikret sig ham som spiller i elitedivisionen, og derfor bliver det spændende at se, hvordan han kommer til at klare sig mod de danske elitespillere. Vi har her på redaktionen ingen idé om hans niveau, og vi vil derfor lade ketcheren tale og lade ham bevise sit værd, uden vi på forhånd kommer med forudsigelser.

Outsidere til finalepladsen i Herre Mester kan være Thomas Pilak og Jesper Ratzer. Det bliver specielt spændende at se, hvordan den danske mester i Racketlon kommer til at klare sig i denne sæson.

Turneringen starter kl. 18 i dag og det foregår på Frederiksberg i KSK. Så der er der man skal komme forbi, hvis man ønsker at se sæsonens første gang elitesquash.