Squash Online

Årets første JGP løber af stablen

January 07, 2016Elias Coyle

Så er de danske juniorer også vendt tilbage fra juleferie. Juniorerne spiller deres første Junior Grand Prix i det nye år i denne weekend. Denne gang med en del flere tilmeldte. Turneringen vil blive afviklet i Herning.

DU17-19: Sarah Lauridsen stiller igen op hos drengene, Sarah kommer nok til at spille om top placeringerne. I denne række er der mange ligebyrdige spillere. Derfor er det svært at forudse hvem der kommer på podiet. Hvem der tager første pladsen er svært at sige, men Jacob Søndergård er et godt bud. De sidste to pladser på podiet vil formentlig gå til enten Julius Fuglsang, Mikkel Køningsfeldt eller Sarah.

DU15**:** De to U15 piger Klara Møller og Sabine Petersen har igen, fået lov at stille op hos drengene. Det bliver dog ikke et problem for pigerne, som godt kan følge med hos drengene. SQO.dk spår en førsteplads til Tobias Weel. Hvem Tobias står overfor i en finale er svært at sige, da de resterende spillere har slået hinanden på kryds og tværs. Et godt bud på den sidste finalist ville være Klara.

PU15**:** I denne række spår SQO.dk en førsteplads til,den unge U13 spiller Laura Lauridsen, som forventes at stå i en finale mod Signe Skelkjær. Om det bliver Rosemarie Coyle, Laura Schjøt eller Nadia Nielsen som tager den sidste plads på podiet, det vil tiden vise.

DU13**:** I drenge under 13 spår SQO.dk en sædvanlig finale mellem de to rivaler Birkerøds Joakim Jepsen og århusianeren William Tranholm. Hvem der tager førstepladsen er et godt spørgsmål. De sidste par gange har Joakim vundet, men hvem der tager guldet denne gang, er stadig uforudsigeligt. Den sidste podieplads vil der helt bestemt blive kæmpet om, måske kommer der nogle nye hoveder på podiet.

DU11: I drenge under 11 spår SQO.dk unge Malthe Laursen som favorit til at gå hele vejen. Esbjergenseren Marcus Holm og Nicklas Obel fra Struer kommer sandsynligvis til at dele de sidste podieplaceringer.

Så hvis du gerne vil se juniorsquash i denne weekend foregår det i Hammerum Hallerne.