Squash Online

6-2 til Kolding i Skovbakken

December 14, 2013Martin Laursen

Kolding slog Skovbakken med 6-2 efter en holdkamp, hvor to 5-sæts-sejre til Kolding over tyske Norman Junge gjorde udslaget.

I første kryds vandt Francesco Busi første sæt tæt mod Tobias Pørtner. Derefter kørte Busi dog kampen komfortabelt hjem. På den anden bane bragte Norman Junge sig foran 2-0 mod Rasmus Nielsen. Junge gik dog helt kold i 3. sæt, og Nielsen tog en 5-sæts-sejr efter at have kørt resten af kampen hjem med cruise control.

Thomas Laursen slog i 2. kamp en ikke kæmpende Emil Grooss kæmpestort før, at Kasper Svith og Martin Laursen nåede at varme op til deres kamp. Her var der mere smæk for skillingen, da Svith vandt en ellers tæt kamp med 11/0 i 5. sæt.

I andet kryds tog Nielsen en 3-0 sejr mod Pørtner. Busi formåede at slå Junge, som må være rigtig træt i morgen, med 3-2. Grooss slog Martin med 3-0 i en kamp, han dominerede totalt fysisk. Igen spillede Svith en god kamp, men det var ikke nok til at slå Thomas. Det blev 3-1 til Kolding-spilleren.

Sejren betyder at Kolding ret spektakulært indtager førstepladsen i herrernes grundspil. Den sidste holdkamp dette år bliver spillet mellem Herlev/Hjorten og OSMK på mandag.