Squash Online

Uafgjort mellem KSK og Herlev

February 06, 2013Kristian De Silva Nielsen

Så blev de sidste holdkampe i 4.-sidste spillerunde afsluttet. På damesiden blev det 4-2 til Herlev/Hjorten mod Sport 92, og på herresiden spillede KSK og Herlev/Hjorten uafgjort 4-4.

Sport 92 - Herlev/Hjorten (damer) 2-4

Som forventet havde velspillende Julie Dorn fra Herlev ingen problemer med at slå hjemmeholdets Millie Jensen og Trine Engelund i sine kampe og derved hente 2 stensikre points til sit hold. Herlevs unge 3.-single Maria Frandsen skulle forsøge at gøre Dorn kunsten efter, og det lykkedes Frandsen at lave et lille upset, da hun slog Amalie Bornæs med 11-9 i 5. sæt efter at have været bagud 0-2. Det skulle blive en hård dag for Frandsen, da hun også fandt sig selv i endnu et afgørende 5. sæt mod Engelund, men her var det hjemmeholdet der sikrede sig point, da Frandsen her blev besejret med 11-6. Jensen skaffede Sport 92 endnu et point, da hun slog Mette Kohl i 3 sæt. Kohl kunne dog tage revanche mod Bornæs, som hun slog i 4 sæt, og dermed endte holdkampen 4-2 til Herlev/Hjorten.

Med 3 spillerunder igen kan vi med stor sikkerhed sige, at slutspillet bliver med deltagelse af Birkerød, Kolding, Herlev/Hjorten og Sport 92. Det største spørgsmål er, om Kolding kan holde sin 2.-plads og dermed sikre sig, at de ikke kan møde Birkerød før finalen.

KSK - Herlev/Hjorten (herrer) 4-4

Selvom KSK’s nuværende placering i danmarksturneringen ikke tillader os at kalde dem et tophold, må man nok sige, at der var lagt op til nogle meget spændende topkampe mod Herlev.

I første kamp i første kryds var der allerede lagt op til spænding, da de to finaledeltagere fra sidste challenger i Skovbakken, Kristian Frost fra KSK og Caspar Grauballe fra Herlev, skulle mødes. I det nævnte finaleopgør formåede Frost at vinde en snæver sejr i 4 sæt, men denne gang satte han trumf på med en 11/5 13/11 11/6 sejr på KSK’s hurtige hjemmebane. Samtidig var københavnernes hjemkøbte englænder Jack Jago ude i en 5-sætter mod Thomas Pilak. De to spillere skiftedes til at være fuldstændigt dominerende i de sæt, de vandt, og det var Jago, som tog det sidste med 11/4. På de laveste singler bragte Mikkel Pedersen sig foran med 2-0 i sæt mod Lau Kiehn. Kiehn fik dog kæmpet sig tilbage til 2-2, men Pedersen fik hevet de sidste kræfter frem og lukkede ret overraskende kampen til sin fordel med 11/9. På 4.-singlen formåede Casper Kloster at lave lidt ravage, da han tog sæt fra Rasmus Petersen, men mere blev det heller ikke til, da Petersen tog kampen 3-1. 3-1 til KSK efter første kryds.

I andet kryds udryddede Frost sin modstander Pilak, alt imens Grauballe gjorde præcis det samme mod Jago. Stillingen var nu 4-2 i KSK’s favør. Pedersen fortsatte de gode takter fra sin kamp mod Kiehn, da han tog første sæt mod Petersen, men overraskelsen kom ikke, da den hurtige og fleksible Herlev-spiller reddede sig de næste 3 sæt. Kiehn efterlod ingen chancer til Kloster, og holdkampen endte dermed 4-4.

Stillingen i herrernes række er stadig utroligt tæt. Det ser fortsat ud til, at Birkerød og Herlev/Hjorten er sikre på at gå i slutspillet i top-2, men med kun 2 points imellem dem er det stadig usikkert, hvem der får lov at vælge semifinalemodstander - noget som de to hold helt sikkert vil kæmpe for. Skovbakken og Kolding ligger lige nu à point på 3.-pladsen med 2 points ned til KSK og 4 points ned til OSMK. Spørgsmålet er om løbet er kørt for OSMK, når man tænker på, at der venter dem 3 hårde opgør med Birkerød, Herlev og KSK i de sidste 3 spillerunder?