Squash Online

One strike and out for Frost i USA

February 25, 2013Martin Laursen

Det blev ikke til deltagelse i hovedturneringen i en af de helt store turneringer i denne omgang for Kristian Frost, da han i kvalifikationsfinalen måtte se sig besejret af canadiske Shawn Delierre ved North American Open - en turnering med deltagelse af hele verdenstoppen og med en præmiesum på 115.000 dollar.

I første runde havde Frost, der pt. er nr. 53 i verden, lidt overraskende besejret den højere rangerede newzealænder Martin Knight (WR 46) med 12-10, 11-7, 11-3, men i den afgørende kamp inden hovedrunden, blev den karismatiske Shawn Delierre (WR 36) altså stopklods.

Efter en elendig start på kampen, hvor Frost hurtigt tabte åbningssættet med 1-11 og kom bagud 1-4 i andet, blev den uskønne kamp præget af en lang række appeller til dommeren, dog mere lige. Danskeren formåede dog aldrig at få lukket hullet fra begyndelsen af sættet, og da tredje sæt ligeledes blev tabt, måtte Frost se sig slået ud af turneringen med 1-11, 8-11, 8-11 på 52 minutter.

Efter kampen udtale KSK-spilleren følgende til SQO.dk:

Det har været en super turnering for mig her i USA. Jeg spillede en god førsterundekamp mod Martin Knight og jeg havde håbet, at jeg kunne tage det med ind til kvalifikationsfinalen, men desværre ikke.

Jeg havde ikke de store chancer mod Shawn. Hver gang jeg slog et nogenlunde slag, fik han en let og pludselig var det som, at det var mig, der konstant var i vejen. Det var ikke den smukkeste kamp nogensinde, men sådan er det nogle gange - og dommeren var bestemt ikke med til at gøre kampen mere seværdig, da der konstant blev dømt let på hver eneste bold.