Squash Online

KONKURRENCE: Gæt U-19 holdets placering til EM - VINDEREN ER FUNDET!

April 02, 2013Martin Laursen

I forbindelse med U-19 holdets deltagelse ved EM for hold i Schweiz i den forløbne uge, udskrev SQO.dk en konkurrence, hvor man skulle gætte holdets endelige placering.

En drabelig afsluttende kamp mod Irland, hvor den afgørende kamp blev vundet med 12-10 i femte sæt betød, at Danmark endte på en flot 11. plads ved mesterskaberne. Kun én dygtig tipper havde ramt netop denne placering, hvorfor det var nemt at kåre vinderen: Rasmus Petersen (RasP, OSC).

Rasmus er dermed den heldige vinder af den tidligere verdensmester David Palmers DVD - Making of a World Champion, fra Squashlife.dk

Tillykke til Rasmus - du bedes tage kontakt til SQO.dk via kontakt@SQO.dk og give os dine kontaktsoplysninger.

*********************************************************************************************************

I anledning af U-19 holdets deltagelse ved EM for hold om to dage, vil SQO.dk gerne udlove en lille præmie, til den dygtige person, der kan gætte hvilken placering det danske hold ender på.

Alt du skal gøre for at deltage, er at komme med dit bud på den danske placering ved hold-EM som en kommentar til denne nyhed, og så er du med i konkurrencen om en lækker præmie fra Squashlife.dk!

Præmie: Den tidligere verdensmester David Palmers DVD - Making of a World Champion.

Dit svar skal være skal være skrevet som en kommentar til denne nyhed senest torsdag d. 28. marts kl. 10.00, hvor Danmark spiller sin første kamp ved hold-EM. Husk at skrive dit fulde navn i kommentaren.

Danmark er seedet som nr. 15 ved EM, og er i gruppe med Frankrig, Spanien, Belgien og Østrig. Tjek og følg desuden vores skribent og EM-leder Martin Laursens blog andet sted her på siden, hvor du måske kan hente lidt hjælp til dit bud.

Hvis der er mere end én person, der har gættet den rigtige placering, trækker vi lod blandt de rigtige svar.