Squash Online

Birkerød påtager sig favoritrollen

September 05, 2013Tobias Pørtner

Sidste år blev det til dobbelt guld for Birkerød, der på få år er gået fra stort set ukendte i dansk squash, til i dag at være den helt store magtfaktor. Markante udskiftninger har fundet sted på holdkortet til denne sæson, men det har ikke rokket ved troen på egne evner - målet er stadig at stå øverst på skamlen hos både herrerne og damerne, fortæller Lars Kleiminger:

Hvilken trup har I til denne sæson og hvilke tilgange/afgange har I haft?

Damer:

Afgang: Lotte Eriksen

Tilgang: Ingen

Trup: Line Hansen, Cecilie Mayer, Sissel Trap, Neha Kumar og Caroline Lyng Christiansen

Herrer:

Afgang: Rasmus M. Nielsen

Tilgang: Kristian Frost og Mikkel Pedersen

Trup: Kristian Frost, Morten Wiegandt, Alex Christensson, Mikkel Pedersen, Christian Steffensen og Emil Vogt

Hvordan ser målsætningen ud for jeres hold i denne sæson?

Damerne: At vinde guld. Godt nok har vi mistet en stor profil i Lotte, men pigerne viste i Herning, at de klarer sig flot uden hende. Samtidig kan Lottes afgang bane vejen for stille og roligt at lade Caroline snuse mere til eliteholdet.

Herrerne: At vinde guld. En markant afgang fra Rasmus opvejes af en mindst lige så markant tilgang i Kristian Frost. Derudover er Mikkel Pedersen. tilbage, så med en ellers uændret trup i forhold til sidste sæson, er vores herrer styrket op til denne sæson.
Nede på træningsbanerne glæder vi os over, at vi efterhånden har fået stablet et godt og stabilt træningsmiljø på benene med mange spillere på et højt niveau, der konstant presser og udvikler hinanden.

Hvem ser I som favoritter i denne sæson?

Damerne: Birkerød, Kolding og Herlev
Herrerne: Birkerød, Kolding og Herlev

Er der et hold som I tænker at vi skal holde særligt øje med i år? Hvorfor?

Det bliver interessant at se, om Koldings unge damehold kan fortsætte de flotte takter, som de viste ved DM-slutspillet i Herning. Deres talentmasse er stor, deres træningsmiljø har høj kvalitet og det virker som piger, der virkelig vil det her. Derfor forventer jeg hård modstand fra koldingpigerne, der bare bør blive bedre og bedre i løbet af sæsonen i takt med, at de får mere erfaring.