Squash Online

Kolding: Vores mål i år er guld

September 03, 2013Tobias Pørtner

De havde en flot sæson sidste år i Kolding, hvor specielt deres unge pigehold sprudlede. I semifinalen ved sidste sæsons slutspil leverede de en gedigen overraskelse, da de besejrede Herlevs damer, men i finalen måtte de sande, at træerne endnu ikke var vokset ind i himlen. Nu er det dag ét efter den flotte sæson. Pludselig er de ikke så undervurderede mere og det bliver spændende at se, hvordan holdet reagerer på pludselig at være favoritter og et hold, som folk har forventninger til.

Vi greb fat Martin Laursen og forhørte os lidt om status i Kolding for både damerne og herrerne:

Hvilken trup har I til denne sæson og hvilke tilgange/afgange har I haft?

Hos herrerne stiller vi med: Rasmus M. Nielsen, Francesco Busi, Martin Laursen og Thomas Laursen. Reserver er Kristian Krøier og Christian Jæger

Vi er rigtigt glade for at have fået Rasmus til klubben. Samtidig med at han kan styrke vores elitehold som en af Danmarks bedste spillere, gavner han også vores træningsmiljø i klubben. Vi burde i denne sæson få mange flere sejre på 1.- og 2.-singlen end sidste sæson. Samtidigt håber vi på at jeg selv og Thomas vil kunne hive en del sejre hjem til Kolding på de to laveste singler i takt med at vores omfattende træning med Francesco giver udbytte. Kristian Krøier og Christian Jæger vil være to stærke danske reserver.

Hos kvinderne stiller vi med: Sally Skaarenborg, Mathilde Lauridsen, Nanna Frederiksen og Christine Christoffersen. Reserve: Sarah Lauridsen

Det er ikke fast hvem af de fire øverste spillere der sidder over i runderne. Line Falsig Berthou har desværre valgt at stoppe, så hun vil ikke være at finde på holdet længere. I denne sæson har vi fået forstærkning på reserven fra Mathildes søster Sarah Lauridsen.

Hvordan ser målsætningen ud for jeres hold i denne sæson?

Begge holds delmål er selvfølgelig at komme i slutspillet, men vi føler at vi kan tillade os at drømme om mere i år. Vores mål for herrerne er at tage en medalje i år, men vi vil spille vores chance i slutspillet og på en god dag kan vi måske endda spille os til mere end bronzemedaljer.
Vi fik sølv med kvinderne sidste år, så vores mål i år er guld. Det bliver svært, men slutspillet er først om et år og vi kan nå at træne meget og få meget erfaring inden da.

Hvem ser I som favoritter i denne sæson?

Birkerød er favoritter på både herre- og damesiden.

Er der et hold som I tænker at vi skal holde særligt øje med i år? Hvorfor?

Vi tror det bliver rigtigt interessant at holde øje med Birkerød og Herlev hos herrerne, hvis de kan køre et lige så tæt løb op til slutspillet som sidste år.Hos kvinderne står slaget om medaljerne nok igen mellem Birkerød, Kolding og Herlev, så det er nok mest interessant at følge pointudvekslingen mellem de 3 hold.