Squash Online

Halvvejsmærket i Elitedivisionen 12/13 nået med overraskende storsejr til OSMK

December 09, 2012Kristian Frost

Der blev i denne weekend afviklet tre kampe i Elitedivisionen. Odense SMK tog på hjemmebane imod København SK, hvor det blev til en 6-2 sejr, imens ligeledes Birkerød spillede sig til 6 point, da de besejrede Skovbakken. På damesiden sikrede Kolding sig en sejr over Herlev på 4-2.

Birkerød - Skovbakken (herrer) 6-2

Holdkampen mellem Birkerød og Skovbakken startede allerede i sidste weekend, da Tobias Pørtner og Andy Lambert spillede imod Rasmus Nielsen. Birkerød var dermed foran 2-0, inden holdkampen i denne weekend blev afviklet. I mellemtiden havde Lambert valgt at indstille squashkarrieren, hvilket gav Birkerød endnu et point. De sidste kampe blev afviklet i Birkerød, hvor Skovbakken formåede at hive to point med hjem til Jylland, da både Phillip Tran og Kasper Svith besejrede Niclas Dissing. Michael Frilund sikrede Birkerød sejren, da han både slog Tran og Svith henholdsvis 3-0 og 3-1.

Odense SMK - København SK (herrer) 6-2

I Odense var der ikke stor spænding om udfaldet. Kristian Frost var ikke at finde på holdkortet grundet deltagelse ved VM i Qatar. Københavnerne havde i denne runde engelske Jack Jago på holdet, hvilket resulterede i et enkelt point, da han besejrede Danny Knudsen. Jago måtte sig dog se besejret af Mads Korsbjerg i en tæt femsætskamp, hvor Korsbjerg endnu engang viste, hvorfor han spiller 1’er for det nyoprettede elitehold i Odense. Københavns andet point blev hentet i kampen mellem KSKs Lars Peter Munch Larsen og Kim Poulsen. De resterende kampe gik til fynboerne, og selvom Mikkel Pedersen var lige ved og næsten imod Knudsen, resulterede det ikke i et point for københavnerne. Kampe endte 6-2 i fynboernes favør.

Kolding - Herlev (damer) 4-2

Kolding tog på hjemmebane imod et Herlevhold anført af Bine Lind, og netop Lind sikrede Herlev to vigtige point i kampen om en slutspilplads. Hun besejrede Nanna Frederiksen og Line Falsig 3-0. De resterende kampe blev vundet af Kolding. Mathilde Lauridsen stod for to point, da hun slog Karina Pilak og Maria Frandsen. Frederiksen og Falsig leverede hver en sejr og dermed to point til klubben. Kampen endte 4-2 til jyderne, hvilket bringer dem endnu tættere på en topplacering i grundspillet.

Holdrunden er endnu ikke slut. Den sidste herrekamp, som står mellem Herlev og Kolding spilles på tirsdag, imens OSMK og Sport92 støder sammen torsdag. SQO.dk følger op på kampene.