Squash Online

SQO.dk spilforslag - Shorbagy vinder finalen ved Windy City Open

March 02, 2016Tobias Pørtner

Windy City Open nærmer sig sin afslutning med klimaks i nat, hvor finaler spilles. Turneringen har været speciel på den måde, at alle resultaterne fra 2. runde og frem er endt med favoritsejre - et mønster der vil gentage sig igen i nat.

Hos herrerne er det gået forventeligt, hvor 1. seedede, Mohamed El Shorbagy, nu møder 2. seedede, Nick Matthew, i finalen.
Hos damerne er det gået noget anderledes, da den unge egypter, Nour El Sherbini, møder hendes landsmand, Raneem El Welily. Nour har tidligere i turneringen slået både verdens nummer 1 og 2 ud med et brag, 3-0 og 3-0. Desværre for alle dem som følger damesquashen tæt, er ligestillingen ikke helt kommet til odds endnu, og derfor tilbyder Bet 365 ikke odds på dette. Bet 365 tilbyder dog odds på herrernes finale.

Oddsene er som følger (der tages forbehold for ændringer i oddsene):

Mohammed El Shorbagy - 1.72 Nick Matthew - 2,00

Dette synes som et scoop at sætte sine penge på Mohamed El Shorbagy til gode odds 1.72. Egypteren er pt. den suveræne nummer 1 i verden og har således også vundet de seneste tre World Series Events, hvilket blot understreger hans position som den klare frontløber i herresquash. Modsat skal vi helt tilbage til marts sidste år for at findes Matthews sidste nævneværdige turneringssejr

  • her vandt han et tyndt besat Canary Wharf, hvor ingen andre spillere fra verdens top8 deltog.

Læg hertil, at Shorbagy er gået fuldstændig suverænt gennem turneringen indtil videre, hvor han blot har været på banen i 171 minutter, kun har tabt ét enkelt sæt og vandt sin semifinale på blot 41 minutter. Han vil altså have masser af overskud til nattens kamp.

Til sammenligning har Nick Matthew brugt 251 minutter på at kæmpe sig i finalen i en turnering, hvor han var et mulehår fra at ryge ud i 2. runde til spanske Borja Golan. I gårsdagens semifinale slog han Omar Mosaad 3-1 i en kamp, der nok også vil kunne mærkes lidt i benene sammenlignet med Shorbagys semifinale.

Alene det sidste år har Shorbagy desuden besejret Matthew fire gange (ToC i januar 2016, British GP i september 2015, British open i maj 2015 og El Gouna i april 2015) og selvom kampene ofte bliver forholdvis tætte, har det i lang tid været tilfældet, at Shorbagy har kunnet gå et ekstra gear op, når det spidser det.

Et spil på Shorbagy virker som sikre penge og et spil værd til dette odds.

Spilforslag: Mohamed El Shorbagy til odds 1.72.

Kampen spilles i nat kl. 02.00 og kan ses live på Eurosport Player.