Squash Online

Unge danskere på jagt efter topplaceringer i Prag

March 28, 2015Kasper Pedersen

I går drog 5 unge danskere til Tjekkiet, nærmere betegnet Prag, for at spille årets U19 EM. Spillerne som er udtaget til denne kæmpe turnering er følgende: Mathilde Lauridsen, Christine Christoffersen, Jens-Christian Wegeberg, Theis Houlberg og Casper Kloster. Medrejsende på turen er Danmarks nyerhvervede landstræner, David McAlpine, som for første gang skal prøves af i de rød-hvide farver.

I dag (lørdag red.) starter den første turnering, som er det induviduelle EM. Danskerne er allesammen seedet, men ingen af dem er seedet til en topplacering. Højeste seedning er Mathilde, som er seedet 9/12. Mathilde har absolut gode muligheder for at nå sin seedning, men er også oppe imod ualmindelig hård modstand. Mathilde er Danmarks eneste kandidat til, på en meget god dag, at spille sig i top 8. Christine er seedet 17/24, og hun forventes at holde den seedning ved turneringen, selvom det er et stærkt felt.

Hos drengene er Theis højest seedet, grundet hans gode internationale erfaringer og gode præstationer internationalt. Han er seedet 17/24, og der skal en yderst habil præstation til for at Theis kan holde sin seedning. Dog spår SQO.dk at Theis leverer en præstation af øverste skuffe, som han har for vane når han spiller internationalt.

Jens og Casper er begge seedet 33/64, hvilket er en noget lavere seedning end deres niveau er. Begge spillere kan dermed kun overpræstere, og det ser ud til at Jens umiddelbart har fået den bedste lodtrækning. Vi spår en placering til Jens, som er noget lignende Theis’, mens Casper nok desværre bliver at finde længere nede.

Når de individuelle Europamesterskaber er færdige, så vil mesterskaberne for hold finde sted. Samme by, samme sted. Vi vil opdatere på SQO umiddelbart efter de individuelle mesterskaber, mens vi bestræber os på at opdatere lidt på vore Facebook-side løbende.

Billedet er fra de unges egen Facebook-side, som hedder U 19 Prag 2015 - Danmark, der kan følges HER. Ydermere kan alle resultaterne fra de individuelle mesterskaber ses HER.