Squash Online

Successen fortsætter - Line Hansen til tops i USA

May 02, 2011Tobias Pørtner

Dansk squashs jubeluge ville ingen ende tage. Efter at herrerne på imponerende vis havde sikret sig oprykning til A-rækken, var det nu kvindernes tur - personificeret ved den danske mester Line Hansen - til at levere flotte resultater, da Line vandt Racquet Club Invitational i St. Louis, USA.

Som 1. seedet gled Line Hansen let igennem første og anden runde af turneringen hvor hun sikkert vandt 3-0 i begge kampe - hun uddelte sågar et “æg” i sin første kamp for første gang på WISPA-touren efter implementering af PAR-score til 11.

I semifinalen stod Line Hansen over for det amerikanske talent Olivia Blatchford, der rangerer som nr. 42 i verden. Line, der selv ligger nr. 30, viste sig her stærkest. Efter at have taget et sæt hver med 11-6, satte Line trumf på og hev 3. sæt hjem med 11-2 inden hun lukkede kampen i 4. sæt med 11-8. Sejren kom ifølge Line i havn grundet en lidt mere henholdende taktik, hvor hun fik bygget duellerne godt op uden at tage de store chancer og holdte sin fejlmargin på et minimum.

I finalen stod Line lidt overraskende overfor engelske Victoria Lust, der i sin semifinale havde slået det helt store hjemmebanehåb Latasha Khan ud af turneringen med 11-5 i femte sæt.
Her var der ingen slinger i valsen, og Line udnyttede hendes rutine til uden større problemer at besejre englænderen med 11-7, 11-6, 11-8.

Dermed vandt Line sin 9. WISPA-turnering og fik for alvor sendt et signal om at hendes form igen er på vej i en positiv retning efter en sæson præget af problemer med fysikken.