Squash Online

Slutspils finaler: Optakt

April 26, 2014Rasmus Jessen

Kolding vs. Birkerød (Herrer) kl. 12.00

Kolding gav sig fuldt ud i semifinalen, hvor de beserede Herlev med blot et enkelt sæt. Så det bliver spænende og se hvad et udmattet Kolding hold, kan stille op mod et relativt frisk hold fra birkerød, som vandt 8-0 i deres semifinale over Skovbakken.

Birkerøds styrke er dog en smule uklar, da holdet har været ramt af skader på det sidste, men med en tilbagevenden fra Michael Frilund og Mikkel Pedersen ser de farlige ud på alle singler.

Birkerød indtager favorit positionen, mens Kolding som underdog har muligheden for at overraske, og efter deres tætte sejr i går, kan de forventes at trække et par kaniner op af hatten.

Rasmus Møllers kampe mod Kristian frost og Morten Wiegandt bliver interessante efter den storform Rasmus vidste i semifinalen. Gårsdagens mand i skysovs, Thomas Laursen, får muligheden for at ride videre på bølgen i et par spænende kampe mod Michael Frilund og Mikkel Pedersen.

Første Kryds:

Rasmus Møller Vs. Kristian Frost
Francesco Busi Vs. Morten Wiegandt
Thomas Laursen Vs. Michael Frilund
Christian Jæger Vs. Mikkel Pedersen

Andet kryds:

Rasmus Møller Vs. Morten Wiegandt
Francesco Busi Vs. Kristian Frost
Thomas Laursen Vs. Mikkel Pedersen
Christian Jæger Vs. Michael Frilund

Birkerød vs. Kolding (Damer) kl 11.00

Begge dame hold vandt deres semifinaler overbevisende med 6-0. Så denne finale ser meget åben ud. Line Hansen, Birkerøds stærkeste kort, må anses at være uovervindelig hvis hun er klar, men hun har også været præget af små skavanker. Mange af de andre kampe er svære at spå omkring resultaterne. Nanna Frederiksen og Sissel Traps kamp ser ud til at blive interessant, og kan mulighvis blive afgørende for udfaldet. Kampen bliver som sagt uhyre spænende og helt klar værd at se.

Første kryds:

Nanna Frederiksen Vs. Sissel Trap
Sally Skaarenborg Vs. Line Hansen
Mathilde Lauridsen vs. Sissel Trap

Andet kryds:

Nanna Frederiksen Vs. Cecilie Meyer
Mathilde Lauridsen Vs. Line Hansen
Sally Skaarenborg Vs. Cecilie Meyer