Squash Online

Birkerød (H) og Kolding (D) vælger begge Skovbakken som semifinalemodstander ved slutspillet

April 07, 2016Mads Jepsen

Slutspillet står for døren og om blot otte dage går det løs i Herlev, når de fire bedste hold hos både herrerne og damerne mødes for at fordele medaljerne i mellem sig.

Som vinder af grundspillet hos herrerne havde Birkerød mulighed for at vælge semifinalemodstander mellem nr. 3 og 4 og her faldt valget på Skovbakken, der efter en god slutspurt i Eliterunde 4, spillede sig op som nr. 3 i rækken. Udslagsgivende for valget har sandsynligvis været, at Kolding før har vist sig meget farlige på 1. og 2. singlen. Semifinalerne bliver derfor:

Semifinale 1, herrer: Birkerød vs. Skovbakken
Semifinale 2, herrer: Herlev vs. Kolding

Hos kvinderne vandt Kolding grundspillet og præcis som hos herrerne har de også valgt at pege på Skovbakken som modstander, da de skulle vælge mellem City Squash og den østjyske klub. Begge semifinalerne ligner en formsag, inden vi lørdag skal se endnu en finale mellem de to storfavoritter fra Kolding og Birkerød. Semifinalerne bliver her:

Semifinale 1, damer: Kolding vs. Skovbakken
Semifinale 2, damer: Birkerød vs. City Squash

Semifinalerne bliver afholdt i Skinderskovhallen i Herlev fredag den 15. april og efterfølges af finalerne dagen efter. SQO.dk er selvfølgelig på banen med optakt til slutspillet og vil desuden være massivt til stede med dækning på facebook, www, og SnapChat. Derudover vil vi igen forsøge os med livestream fra finalerne.