Squash Online

Slut for Rasmus Nielsen i Canada

November 13, 2011Tobias Pørtner

Semifinalen blev endestationen for Rasmus Nielsen ved PSA-turneringen i Vancouver, da han aldrig fandt et modsvar på 1. seedede Shahier Raziks kontrollerede og præcise spil.

Nielsen var ellers godt med i starten af alle sættene mod den canadiske hjemmebanefavorit, men hver gang strammede Razik, verdens nr. 31, op, hvilket kom til at koste fejl fra Nielsens side, der ligeledes var ved at være en smule medtaget efter to gode kampe indtil videre i turneringen.
På knap 40 minutter var eventyret slut med 5-11, 6-11, 5-11, men dette ændrer dog ikke på, at turneringen har været en kæmpesucces for OSC’eren, der på forhånd kun var spået en enkelt kamp i Vancouver, men i stedet overraskede to gange og altså spillede sig hele vejen til semifinalen.

Jeg vidste på forhånd, det ikke ville være nogen let modstander, jeg stod overfor - førsteseedede Shahier Razik nr. 31 i verden. Vejen til semi havde ligeledes være lettere for ham, så det var med ryggen mod muren, jeg gik ind til kampen.

Alt i alt et godt resultat, men jeg havde håbet på at kunne drille ham lidt mere i dag. Energien var dog ikke helt til det, så i morgen går turen hjem, hvor der skal arbejdes med et par ting, inden turen går til Polen.

Rasmus Nielsen

I finalen møder 1. seedede Razik i nat som forventet 2. seedede Ryan Cuskelly fra Australien.