Squash Online

Frost og Feddern sejrer i Egå

November 13, 2011Kristian Gram

Weekendens challenger i Egå er overstået. Kristian Frost vandt som forventet i Herre Mester, mens det var en overraskelse for de fleste, at Dagmar Feddern vandt damerækken.

Førsterundekampene i Herremester gav ikke anledning til nogle overraskelser. Den eneste egentlig spændende kamp som lodtrækningen gav os i første runde, var Kim Poulsen mod Jan Jonasson. Kampen blev dog aldrig i sig selv spændende - til det var Jonasson simpelthen for stærk. Tilgengæld var det en overraskelse, at 3. seedede Phillip Tran (DK rang 8) var i store problemer mod juniorspilleren Sebastian Korsgaard (DK rang 79), og først efter fem sæt formåede at kvalificere sig til kvartfinalen.

Lodtrækningen i kvartfinalerne bød derimod på flere spændende opgør, da den så således ud:

Kristian Frost - Andy Lambert
Rasmus Jessen Petersen - Tobias Pørtner
Phillip Tran - Jan Jonasson
Danny Knudsen - Morten Sørensen

Det gav flere spændende kampe, da de alle på nær Frosts kamp viste sig at blive tætte. Frost kom problemfrit 3-0 forbi Andy Lambert. Ganske overraskende var det til gengæld for de fleste, at Rasmus Jessen Petersen slog Pørtner 3-1, og dermed sikrede sig sit bedste challenger resultat nogensinde. Phillip Tran slog Jonasson i fire sæt, mens Morten Sørensen måtte bruge fem sæt på Danny Knudsen.

Derefter var spændingen i Herre mester dog slut.
Semifinalerne var en formsag for såvel Frost og Sørensen, der dermed var klar til finalen via sikre sejre over hhv. Rasmus Jessen og Phillip Tran.
Det blev imidlertidig en grim finale. De to spillere søgte i mange tilfælde kontakt med hinanden, i stedet for at søge bolden. Og begge spillere gjorde sig skyldige i upassende og helt urimelige angreb mod dommerne, der faktisk efter de flestes overbevisning fordelte sol og vind ligeligt mellem de to spillere. Resultatmæssigt var det ikke nogen overraskelse at Frost vandt kampen, selvom de tre sæt faktisk var rimelig tætte, som scoren 11-9 15-13 11-7 også viser.

I damerækken var det ingen overraskelse, at Dagmar Feddern og Sally Skaarenborg uden problemer overhovedet spillede sig i finalen. Den mest spændende kamp i de indledende runder stod mellem Stephanie Riding og Nanna Frederiksen, og i den kamp træk Riding sig ud med en sejr i femte sæt.

Damefinalen blev noget overraskende en ensidig kamp, hvor Feddern var langt bedre end sin modstander Skaarenborg, og knuste sin modstander med 3-0 og sågar var lige ved at uddele et æg i 3. sæt, hvor hun spillede sig foran med 10-0 inden Skaarenborg fik reduceret.