Squash Online

Sarah Lauridsen hiver bronze hjem ved Nordic Junior Open!

October 17, 2012Asger Grønlund Arnklit

Weekendens Nordic Junior Open bød på en række flotte danske resultater, hvor særligt Sarah Lauridsen imponerede med en flot 3. plads.

I DU19-rækken var den engelske topspiller Richie Fallows en klar favorit, og den kun 17-årige spiller endte også med at løbe med sejren. I finalen stod han over for hans landsmanden Matthew Sidway, som på sin vej til finalen både havde slået portugitiske Cláudio Pinto og Tjekkiske Jakub Solnicky 3-0.

Trods Matthew Sidways to overlegende sejre over de to overnævnte topseedet spillere, var vejen til finalen ikke ligefrem let. Matthew mødte nemlig danske Thomas Laursen om allerede i tredje kamp hvor Thomas var tæt på at få knækket englænderen i en utrolig tæt samt velspillet 4-sætter. Thomas Laursen endte på en flot 10. plads, efter et ærgerligt nederlag til Schweiziske Robin Gadola, kampen endte 12-10 i femte sæt.

Udover Thomas Laursen spillede Emil Grooss og Christian Steffensen en god turnering, hvor Emil endte på en 19’ende plads efter 3 sejre i femte sæt. Christian Steffensen tabte i sidste kamp til Emil Grooss 11-7 i femte sæt og endte derfor på en 20. plads.

I PU19-rækken vandt Belgiske Nele Gillis i fem sæt over første seedet fra Finland Emilia Soini og sikrede sig dermed førstepladsen i rækken. Både Line Berthou og Malene My repræsenterede danmark i den ældste pigerække og endte henholdsvist på en 12. og 19. plads.

I DU17-rækken var det Amerikanske Mason Ripka som løb med sejren. I Finalen stod Mason mod Irske David Ryan hvor først nævnte vandt en tæt kamp i femte sæt. På vejen til finalen slog Mason stærke spillere så som første seedet Miko Äijänen samt hans bror Jami Äijänen.

I den næstældste drengerække var det Theis Houlberg og Casper Kloster, som repræsenterede Danmark og endte på henholdsvis en 25. og 29. plads.

I PU17-rækken var Christine Christoffersen nødt til at trække sig allerede efter første kamp grundet en skade. Dette betød, at Danmark nu kun var repræsenterede af en spiller, nemlig Mathilde Lauridsen. Mathilde tabte sin første kamp mod engelske Lucy Beecroft, som senere også gik hen og vandt turneringen. Mathilde endte alligevel på en flot sjetteplads og var dermed næstbedst placerede dansker til Nordic Junior Open.

I DU15-rækken var både Rasmus Gyde og Magnus Laursen oppe imod samme spiller nemlig franske Jules Cremoux, som overlegent vandt rækken. Magnus endte som syver og Rasmus Gyde på en 12. plads.

I PU15-rækken var Danmark kun repæsenteret af Sarah Lauridsen grundet Caroline Lyngs skade ved Danish Junior Open. Sarah leverede weekendens bedste danske præstation og endte på en flot tredjeplads!

Resultater fra weekenden kan ses her.