Squash Online

Sæsonens første JGP i Birkerød

September 07, 2013Sebastian Korsgaard

I denne weekend afvikles sæsonens første Junior Grand Prix i Birkerød. Hertil er det ca. 90 tilmeldte juniorer, som skal vise hvad de har brugt sommerferien på.

I DU17/19 er Thomas Laursen fraværende, hvilket har givet Christian Steffensen plads som 1. seedet, mens Jens Christian Wegeberg fra Silkeborg er 2. seedet. Casper Kloster og Theis Houlberg er henholdsvis 3/4. seedet.

SQO.dk vurderer, at Steffensen og Jens Christian kommer relativt nemt gennem de indledende kampe og tordner sammen i finalen.

I Christian Steffensen og Jens Christian Wegebergs eventuelle finale vil tilskuerne blive vidne til en kamp præget af højt tempo og intensivitet. Euforien vil være på sin plads, idet de to spillere har haft nogle meget tætte opgør førhen, og seværdig bliver den uden tvivl. Christian har dog altid haft en vis overlegenhed i de sidste par kampe, men der kan have sket meget hen over sommerperioden. SQO.dk skyder kampen til en 60-40 til Christian på forhånd.

I PU17/19er der kun seks tilmeldte hvor Mathilde Lauridsen fra Thy er 1. seedet og en klar favorit. Hun skal kæmpe mod sin lillesøster Sarah Lauridsen, som er 2. seedet, men også Camilla Kejlberg fra Struer og Caroline Lyng, som er henholdsvis 3/4. seedet.

Pigerne række er inddelt i én gruppe, og udfaldet bliver derfor bestemt af kampen mellem Caroline og Sarah. Opgøret bliver på forhånd svær at spå, men grundet Sarahs overtaget i de seneste opgør, vurderer SQO.dk derfor en snæver sejr til Sarah med en 60-40 fordel, vedvidende at kampen bliver meget tæt.

DU15-rækken ligner på forhånd en finale mellem Jacob Søndergård Jensen fra Struer og Kasper Pedersen fra Thy. De får konkurrence af Mikkel Kønigsfeldt og Julius Fuglsang. 1.- og 2. seedet bør ikke have de største problemer i semifinalerne, og de må derfor forventes at skulle mødes i finalen. Sidst de to drenge mødtes var i Struer, hvor Jacob vandt kampen. SQO.dk tror, at Jacob er for stærk for Kasper og derfor en 70-30 til Jacobs fordel.

I PU15-rækken er der også mangel på deltagere, da der kun er fire forventningsfulde piger, som har valgt at stille op. SQO.dk spår et finaleopgør mellem 1. seedet Anne Sofie Mathiasen og 2. seedet Bettina Mortensen.

I drengenes U13-række er Tobias Fritz Weel fra Skovbakken er klar favorit til at tage titlen. Han står overfor Rasmus Madsen, som skal se om han kan drille Danmarksmesteren. 3/4. er Emil Fuglsang og Martin Tranholm.

Pigernes U13-række bliver ifølge SQO.dk et finaleopgør mellem Sabine Pedersen og Sofie Drejergaard. Udfaldet af de andre kampe bliver svært at spå udelukkende fordi, Sofie og Sabine anses som værende for stærke for de andre piger.

Kampende og resultater kan følges på følgende link: http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=7F0C29CE-380A-4048-9121-323FCADFAEC2