Squash Online

Resultater fra DM - Fredag

March 25, 2011Benjamin Dornfeldt

Der var på forhånd to kampe hvor udfaldet kunne gå til begge sidder: Tobias Pørtner vs. Michael Frilund og Lau U. Kiehn vs. Andreas Lambert.

Andreas Lambert vs. Lau U. Kiehn - 2-3

Andreas Lambert måtte før kampen siges at være svag favorit til videre avancement. Kampen mellem de to plejer altid at være en tæt erfære - i dag var ingen undtagelse!

I første sæt var Lau den altdominerende. Det var Andy der arbejde og Lau der indkaserede bonusen. I andet og tredje sæt var rollerne byttet om. Lau begyndte at lave for mange uprovokerede fejl, hvilke gav Andy blod på tanden! Sættene blev vundet forholdsvis overbevisende. Fjerde sæt blev et sæt der kunne være gået til begge sider. Begge arbejde hårdt og viste gode detaljer. Efter et langt og udmarvende sæt, tog Lau sættet og et femte sæt var en realitet.

I femte sæt bølgede kampen frem og tilbage. Lau lagde ud som lyn og torden, hvor han hurtigt kom foran med 3 bolde. Herefter var det Andy der fik styringen og fik halet ind på Lau - sættet forstsatte sådan helt op til 11-12, i Laus favør. En utrolig matchbold fandt sted, hvor Andy arbejde Lau godt rundt på banen, og efter at have kastet sig en gang og derefter nået en nærmest umulig bold kunne Lau strække hænderne over hoved!

  • Michael Frilund vs. Tobias Pørtner

  • 2-3

  • Rasmus M. Nielsen vs. Philip Tran - 3-0

Kampen mellem Rasmus så på forhånd ud til at være en let opgave for Rasmus. Philip lagde dog godt ud i første sæt, hvor han fulgte med i kampens tempo. Luften gik dog en smule af balonen og Philip måtte se to hurtigere sæt gå til Rasmus.
- Casper Harris Pedersen vs. Caspar Grauballe Nielsen - 0-3
Casper Harris der igennem hele sæsonen har været små-skadet så på forhånd ud til at skulle spille en nærmest umulig kamp. Trods de svære odds formåede Harris til tider at presse Grauballe, dog ikke mere end Grauballe formåede at lukke kampen sikkert 3-0.
- Christian Frølund vs. Morten Wiegandt Sørensen - 0-3
  • Rasmus Jessen Petersen vs. Michael Hansen - 0-3
Michael Hansen, der for mange er en farlig outsider, mødte i sin første kamp Rasmus Petersen. Nogle forventede en lang underholdende kamp, da Rasmus er kendt for at samle utrolig mange bolde op - sådan blev det ikke. Hansen styrede gennem hele kampen Rasmus rundt på banen, og Rasmus måtte da også indkasere sig et "æg" i andet sæt. En hurtig sejr til Hansen på 3-0.
- Thomas Pilak vs. Mike Off - 3-0
  • Danny Knudsen vs. Kristian Frost 0-3
Alle favoritterne i dame-rækken er videre, uden nogen slinger i valsen. Kun Cecilie Mayer gik ikke videre efter tre sæt.

Line U. Hansen vs. - Sanne Sørensen 3-0

Uden nogen slinger i valsen lukkede Line kampen med en sikker 3-0 sejr.

Stephanie Riding vs. Sissel Trap 0-3

Kampene mellem Stephanie og Sissel har tidligere været en tæt erfære. Kampen blev da også en tæt 3-sæts kamp, hvor Sissel løb afsted med sejren. Stephanie formåede både i første og tredje ikke at lukke, hvor det kunne være gået begge veje.

Anna-Sofie Ørnfeldt Jensen vs. Sabrina Skaaning Larsen 3-0

Anna-sofie var i denne kamp klar favorit med den unge junior. Det var da også Anna der kunne lukke en forholdsvis tæt 3-sæts kamp, hvor Sabrina viste hun sagtens kan være med, men at de voksnes rækker stadig er en lang sej kamp, at komme op i.

Line Sjodsholm vs. Cecilie Mayer 1-3

Cecilie, der igennem hele sæsonen ikke har vist meget væsen af sig, var i denne kamp favorit. Line ville dog noget andet og viste stærke tagter i både første og andet sæt. Efter to sæt havde hver af spillerne ét sæt. Derefter var det Cecilie der viste sig klart stærkest og lukkede nemt de næste to sæt, og fik dermed en 3-1 sejr.

Sally Skaarenborg vs. Trine Engelund 3-0

Louise Jørgensen vs. Bine M. Lind 0-3

Bonnie Barr vs. Leila Jørgensen 0-3

Karina Pilak Vs. Dagmar Feddern 0-3

Dagmar, der i weekenden er seedet 2, må siges at vinde sin kamp meget overbevisende. Kun fire point afgav hun mod Karina Pilak.

Der vil løbende komme opdateringer om kampenes udfald.