Squash Online

Resterende blogindlæg fra U19-EM

April 23, 2017Kasper Pedersen

Eftersom siden var kortvarigt nede under EM, så har spillerne endnu ikke haft muligheden for at lægge deres blogindlæg op fra de andre dage til EM. De kommer her allesammen i én artikel:


Fredag

Fredag havde Danmark kun én kamp, som dermed var deres sidste gruppekamp. Da Danmark havde tabt begge kampe og Scotland havde slået Israel, så var Danmark før kampen sikre på at komme til at spille 9-16, men kampen betød derimod om modstanderen i næste kamp skulle være Sverige eller Finland. Danmark kom skidt fra start, da Kasper startede mod Israels etter, Yali. Kasper havde aldrig rigtig en chance i denne kamp, og selvom han til tider var med i spillet, så var det Yali som sad tungt på t’et. Kasper tabte forholdsvis hurtigt 3-0. Dernæst kom Caroline på banen. Caroline kørte hendes israelske modstander fuldstændig over, hvor der var tydelig klasseforskel på deres præstationer. Dermed stod holdkampen 1-1 og Mikkel skulle afgøre kampen mod Israels toer, Ido. Mikkel spillede en rigtig fin kamp, men Ido var simpelthen for stabil i sit grundspil. På trods af god fight og fint squash fra Mikkel, så kunne han ikke stille noget op mod den gode israeler.

Dermed møder Danmark Sverige lørdag, i hvad der ligner et intens arvefjendeopgør.

Resten af dagen blev brugt på at spille noget tennis, hvor også coach Christian Steffensen fik en chance for at sætte de yngre spillere på plads med sit fornemme tennisspil. Det var med Christians egne ord ”lige til Club La Santa”.

Lørdag

Lørdag morgen skulle Danmark spille mod deres ærkefjende Sverige. De skulle spille om enten at spille placeringerne 9-12 eller 13-16.

Rækkefølgen var pige - dreng 1 - dreng 2, så første dansker på banen var Caroline. Caroline kom lidt langsomt fra start, men sikrede sig alligevel sættet 11-7. Herefter var Caroline spillet varm og tog de næste to sæt rimelig sikkert. Næste dansker på banen var Kasper, der med en sejr kunne sikre danskerne en holdsejr. Kasper spillede en rigtig god kamp og tæt kamp, hvor der blev kæmpet bragt af begge spillere. Desværre måtte Kasper efter 5 tætte sæt se sig slået, og dermed stod den holdkampen 1-1. Mikkel skulle nu på banen og spille den afgørende kamp. Mikkel kæmpede for at hive sejren hjem til Danmark, men svenskeren var desværre for skarp og hev sejren hjem 3-0. Dermed et ærgerligt nederlag til Danmark.

Lørdag eftermiddag skulle Danmark nu spille mod Norge. Endnu en gang var Caroline den første dansker på banen. Igen kom Caroline ikke så godt fra start, men formåede at overleve tre sætbolde og hive sættet hjem 12-10. De to næste sæt var væsentlig bedre for Caroline, som hun vandt sikkert. Næste dansker på banen var Kasper. Kasper var desværre træt efter en meget hård 5-sætter tidligere på dagen. Kasper kæmpede til det sidste, men Nordmanden hev desværre sejren hjem 3-0. Nu skulle Mikkel på banen og forsørge at hive den samlede sejr hjem til Danmark. Mikkel kæmpede godt, men fik desværre ikke helt sit spil til at fungere og måtte se sig slået 3-0.

Med to ærgerlige nederlag til de nordiske lande, spiller Danmark i morgen om

  1. pladsen imod endnu et skandinavisk land Finland.

Søndag

Vi var tidligt på den sidste dag til EM. Vi skulle nemlig om søndagen spille mod Finland om 15 eller 16 pladsen. Det var en vigtig kamp for os, for vi ville gerne slutte vores EM af med en sejr. Vi alle tre var alle i klar til at give den max gas på sidste dagen. Kasper startede ud mod Finlands første dreng, nemlig Samuli Niskala. Kasper startede rigtig godt ud, og vinder de 2 første sæt rimelig tæt. Men tredje sæt taber han tæt 11 – 13. Kasper kommer godt tilbage og vinder 4. og dermed sidste sæt 11 – 8. Næste på banen var Mikkel som spillede mod Elias Korhonen. Mikkel havde ret godt styr på ham og spillede sejren hjem i en tæt 3. sætter. Vores sejr var hjemme, så Caroline skulle i princippet ikke have spillet, men de to hold blev enige om at spille den alligevel. Da det er dead rubber, spillede de kun bedst af tre. Caroline kommer godt fra start og vinder første sæt 11 – 5. I andet sæt mister hun lidt koncentrationen og taber sættet 13 – 11, men hun kommer stærkt tilbage og vinder 3. sæt 11 – 2. Danmark havde besejret Finland 3 – 0, og sluttede godt af med en sejr.


Næste EM-hold er seniorerne som tager afsted allerede i denne uge. SQO vil så vidt muligt følge dette event tæt.