Squash Online

Raneem El Welily topper WSA-ranglisten

September 01, 2015Kristian Frost

Efter 110 måneder, som den højst rangeret spiller i verden, er Nicol David i denne måned blevet detroniseret. David, som er den mest kvindelige squashspiller i historien, kunne ikke længere holde egyptiske Raneem El Welily bag sig.

For nogen kommer det nok som en kæmpe overraskelse, at David ikke længere rangerer som nr. 1 i verden, men den malaysiske stjerne har ikke leveret toppræstationer i den forhenværende sæson. David er ellers kendt for sit enormt høje bundniveau, men der har været huller i lakken selvom hun blev verdensmester tilbage i december måned - i en kamp, hvor El Welily havde adskillige matchbolde. Davids svingende niveau koster dermed dyrt, hvor El Welily overtager 1. pladsen.

Hos herrerne har der ligeledes været rokeringer. <span style=“color:

ff6600;“>Amr Shabana annoncerede i sidste uge, at han ikke længere

ville figurere på PSA-ranglisten. Mathieu Castagnet, som havde en helt igennem fantastisk sidste sæson, er nu rykket ind i top 10.

Den kommende sæson står for døren på den internationale tour. China Open begynder i dag, hvor man blandt andet vil se Mohamed El Shorbagy, Greg Gaultier, Nicol David og og Raneem El Welily i aktion.