Squash Online

Pokerspiller sender det danske herrelandshold til EM i Finland

March 31, 2011Tobias Pørtner

Som de fleste der deltager ved de landsdækkende challengers efterhånden har opdaget, har der sneget sig et yderst kendt navn ind på på den danske squashscene - pokergeniet Gustav “Gus” Hansen.

Netop Gus’ kærlighed til den hurtige og fysisk krævende sportsgren vi her på sitet har kastet vores opmærksomhed på, har nu udmyntet sig i et yderst frugtbart samarbejde for det danske squashforbund (DSqF), der nu grundet en særdeles rundhåndet pokerspiller, alligevel sender et hold afsted til EM om en måneds tid.
Om det bemærkelsesværdige sponsorat siger Gustav Hansen til TV2-Sporten:

Du kan kalde mig squash-excentriker. Jeg har en stor kærlighed for sporten.
Vi har et ungt landshold, der har et meget stort potentiale, og jeg synes, det vil være ærgeligt, hvis de ikke fik chancen for at stille op ved EM.

Gustav Hansen

Da tilmeldingen til EM allerede var lukket, skulle DSqF og landstræner Francesco Busi handle hurtigt i forhold til at få samlet et hold, og ikke overraskende faldt valget på:

Kristian Frost
Rasmus M. Nielsen
Morten W. Sørensen
Caspar Grauballe
Michael Frilund

Mest bemærkelsesværdigt i denne sammenhæng er det at sølvvinderen fra det netop overståede DM, Morten W. Sørensen, efter flere års uoverensstemmelser nu gør comeback på det danske landshold, hvilket sportsligt styrker holdet markant.

Den danske landstræner, Francesco Busi, ser lyst på de danske muligheder i Finland og udtaler følgende til DSqF:

Med de 5 bedste danskere på holdet har vi en god mulighed for at vinde B-gruppen og dermed sikre deltagelse ved EM-2012 i A-gruppen. Det er målet for den danske EM-trup i Finland!

Der er kun en måned til, men spillerne er på vej til at blive 100 % klar, hvilket de viste til DM

Francesco Busi