Squash Online

OSC går ubesejrede gennem efteråret

November 29, 2011Tobias Pørtner

I rundens tidlige kamp formåede rækkens nr. 1, Odense SC, at besejre rækkens lavest rangerede hold fra Kolding KFUM Squash. Dermed går de ubesejrede igennem første halvdel af sæsonen, der har budt på 4 sejre og en enkelt uafgjort for fynboerne.

På hjemmebanen i Squashcenter Damark sejrede et OSC-hold i stærkeste opstilling med 6-2, hvilket ikke mindst blev sikret via en stærk dominans på de lave singler.
Her vandt rutinerede Danny Knudsen og Mads Korsbjerg problemfrit med fire x 3-0 over Christian Jæger og Thomas Laursen. Sidstnævnte vandt ellers dagen forinden et junior-GP på hjemmebanen i Kolding, men måtte altså dagen efter sande, at der et stykke vej fra højeste juniorniveau til seniorernes ditto.
På de øverste singler lavede Koldings Andy Lambert en mindre overraskelse, da han sejrede over Michael Hansen med cifrene 11-9, 7-11, 11-9, 12-10, hvilket efter krydset blev fulgt op af Francesco Busi, der ligeledes besejrede Hansen.
Dette blev dog Koldings eneste points i runden, da både Lambert og Busi fik regulære tæsk af en for tiden yderst velspillende Rasmus Nielsen - de fik således blot 18 point til sammen og måtte bl.a. indkassere et æg.

Med sejren er OSC så godt som sikre på at ende som 1’er ved julepausen, da de nu er hele 8 point foran nr. 2 fra Birkerød. Trods nederlaget kravlede Kolding midlertidigt forbi Team Århus og indtager nu femtepladsen et enkelt point foran Århusianerne og tre point fra den vigtige og slutspilsgivende fjerdeplads.