Squash Online

Optakt til slutspillet 2014 i Kolding

April 25, 2014Mads Jepsen

Nedtællingen til DM for hold er for alvor I gang. I aften spiller Birkerød, Herlev, Kolding, Skovbakken og Sport 92 om titlen som landets bedste squashklub for hhv. herrer og damer på Koldings Squashbaner.
Birkerød, som sidste år vandt begge titler, vil igen i år være favoritter til at gentage successen. Udover at de netop har vundet det individuelle DM ved Kristian Frost og Line Hansen, synes deres bredde at være stærkest ift. de andre hold.

På herresiden forventes holdene at stille med:

Birkerød
Kristian Frost
Morten Sørensen
Michael Frilund
Mikkel Pedersen
Christian Steffensen

Skovbakken
Tobias Pørtner
Emil Grooss
Kasper Svith
Sebastian Korsgaard
Kristian DS

Kolding
Rasmus M. Nielsen
Francesco Busi
Thomas Laursen
Martin Laursen
Christian Jæger

Herlev
Caspar Grauballe
Rasmus Jessen
Lau Kiehn
Thomas Pilak
Jesper Ratzer

Semifinalerne står mellem Birkerød og Skovbakken samt mellem Herlev og Kolding.

Birkerød – Skovbakken ender med en Birkerød sejr. Alt andet vil være en kæmpe overraskelse. Formstærke Svith, som lidt overraskende er at finde som 3. single, kan godt nappe en enkel sejr, men flere point ser SQO.dk ikke at Skovbakken kan hente.

Kolding – Herlev bliver en gyser. Kolding har en meget lille fordel i øverste kryds hvor Herlev har en noget større fordel i nederste kryds. En af nøglerne kan blive Thomas Laursens kampform på dagen. Kan han nappe to sejre mod Lau og Pilak? I så fald ser SQO.dk at Kolding vil slutte som sejrsherre og dermed finalist. Herlev er dog kendt for at være yderst stærke når det gælder, så det bliver spændende at se, hvem der trækker det længste strå.

Birkerød har i form af Michael Frilund en joker som sandsynligvis bliver afgørende for at genvinde guldet. Det forventes, at han vil vinde alle sine kampe ligesom Kristian Frost vil formodes at kunne gøre det samme, og dermed fire ”sikre” point i hver kamp. Dertil skal så lægges kvalitetsspillere som Morten W. Sørensen og Mikkel Pedersen fra Birkerøds 2. og 4. single.

Der er hermed lagt op til en spændende weekend på herresiden med kampe mellem landets allerbedste spillere, og hvor Birkerød må tage rollen som favorit til guldet.

På damesiden er Birkerød og Kolding kæmpefavoritter til at stå i finalen. Hverken Herlev eller Sport 92 har reelt spillere, som kan udfordre favoritterne. Finalen derimod kan sagtens blive meget tæt og spændende. Forventet line up:

Birkerød – Kolding
Line Hansen - Sally Skaarenborg
Cecilie Mayer – Mathilde Lauridsen
Caroline Lyng/Sissel Trap – Christine Christoffersen

Line Hansen vinder med stor sandsynlighed begge sine kampe, Sally vinder den ene kamp og derefter ser SQO.dk resten af kampene som relativt åbne, hvor Kolding dog anses for værende små favoritter.

Spændende bliver det i hvert fald, og kampformen samt nerverne på selve finaledagen bliver helt klart udslagsgivende. Hvis de unge Koldingpiger kan ramme dagen, hvor alt lykkedes lurer en mindre overraskelse måske.

Om få timer går det løs i Kolding KFUM-hallerne. Semifinalerne skydes igang kl. 17.00 i aften, og allerede fra lørdag kl. 10.00 kan du følge bronze- og guldkampene. På SQO.dk vil vi følge slutspillet tæt både her på sitet, samt på vores facebook-gruppe, hvor vi vil opdatere på resultaterne og stemningen live as possible - det bliver næsten som at være der selv.