Squash Online

Kolding: Pigerne skal kæmpe for guldmedaljen

April 24, 2014Tobias Pørtner

Op til slutspillet har vi grebet fat i et par af de store klubber, der må forventes at kæmpe med om titlerne. Læs her hvad Koldings spillende træner (Francesco Busi), tænker om det kommende slutspil på hjemmebane.

Hvilke trupper stiller I med?

Herrer: Rasmus M. Nielsen, Francesco Busi, Thomas Laursen, Martin Laursen og Christian Jæger.
Damer: Sally Skaarenborg, Mathilde Lauridsen, Nanna Frederiksen, Christine Christoffersen og Sarah Lauridsen.

I har gennem hele sæsonen været med helt i toppen af begge rækker, hvilket naturligt gør, at der er store forventninger til jer ved dette slutspil, hvor I endda har fordel af hjemmebane. Hvad er succeskriteriet og slutspillet og sæsonen?

Vi vil gerne få medalje med begge hold!

Jeg synes at pigerne skal og kan kæmpe for guld-medaljen. Er realistisk at tænke på at få 3-3 mod Birkerød i finalen og vinde på forskellen i sæt eller point. Alligevel synes jeg, at damefinalen er 60% Birkerød og 40% Kolding.

Hvem ser I som titelbejlere ved dette års slutspil og hvem er den overordnede favorit til at løbe med pokalen hos hhv. damerne og herrerne?

På herresiden er Birkerød favorit uden tvivl, mens vi først og fremmest har en hård opgave mod Herlev i semifinalen. I april spillede vi uafgjort med Herlev, så vi kan godt være et finalehold - det vil nok komme ud på flest sæt eller point vundet. Spændende!

Birkerød er favoritter, men de vil overraskede :-)!

I har op til denne sæson været yderst aktive på spillerfronten, hvor I har hentet rutinerede Rasmus M. Nielsen ind på herresiden, samt sikret jer et par markante talenter på damesiden. Hvad er status på “Projekt Kolding” her ved slutningen 13/14-sæsonen?

Kolding-projektet går rigtigt godt synes jeg. Flere juniorer kommer ind i klubben, og vi vil gerne fortsætte med at have begge elitehold i slutspillet. Vi har flere juniorer og seniorer til at repræsentere Danmark til EM og vi har det sjov i klubben!

Hvordan ser Kolding KFUM Squash ud om fem år?

Er altid svært at sige, hvad der vil ske i Kolding squash om 5 år, men jeg synes personligt, at bestyrelsen har gjort en flot arbejde i de sidste år, så jeg er ikke i tvivl om, at Kolding squash vil være ligesom nu eller bedre i

  1. Rasmus og jeg vil være på pension, dette er dog sikkert!