Squash Online

Optakt til Junior Grand Prix i Esbjerg

October 29, 2015Elias Coyle

Så skydes der snart gang i sæsonenes andet Junior Grand Prix. Det foregår på Esbjergs squashbaner. Der er desværre ikke mange tilmeldt, så turneringen spilles over to dage. Der er også blevet lavet nogle ændringer i nogle af puljerne pga. manglende deltagere.

DU19**:** I DU19 stiller de to ellers storfavoritter Magnus Laursen og Theis Houlberg ikke op, så der kommer helt sikkert nogle nye på podiet. I denne række er det nu uklart om hvem der tager de tre podiepladser. SQO spår dog en førsteplads til Jacob Søndergård, på trods af han kun er seedet

  1. De sidste to pladser på podiet er endnu uklart, da der er mange gode spillere, som vil yde deres bedste for at komme på podiet. Kasper Pedersen er seedet ét, og Simon Skelkjær er seedet tre, men der vil bestemt blive kæmpet om alle podiepladserne.

DU15**:** I denne række vil der også komme nogle gode, spændende kampe, hvor der måske vil blive nogle overraskende resultater. De to dygtige PU15 spillere Sabine Petersen og Klara Møller har fået lov til, at deltage i drengerækken. Det bliver ikke noget problem for pigerne, som også kommer til at få nogle gode og tætte kampe imod drengene. Denne række er det også svær at spå en vinder i, da Marcus Jepsen nemlig slog den førsteseedede Tobias Weel ved sidste opgør. Elias Coyle kan måske også overaske lidt og blande sig lidt hos topspillerne i denne række.

DU13: Der er en stor gruppe bestående af 19 spillere. Topspillerene består bla. af to Birkerødder; Victor Ahlberg Larsen og den unge U11 spiller Joakim Jepsen samt William Tranholm fra Skovbakken. Hvem der vinder denne gruppe kan vi ikke sige, da topspillerene spiller virkelig lige op med hinanden. Sidste gang vandt Victor efterfulgt af Joakim og William på en tredjeplads, dog med mange tætte kampe, så ingen ved hvem der vinder.

DU11: I denne række ligger Malthe Laursen som en klar favorit, efterfulgt af Niklas Obel og Marcus Nielsen. Dog er der også mange nye deltagere med i denne række så hvem ved, måske er der en der overasker.

Pige grupperne: Der var ikke nok tilmeldte piger, til de kunne blive inddelt efter alder, så de er blevet inddelt efter niveau. Den består af P1 og p2.

P1: I denne række spår SQO en sejr til Laura Lauridsen, på trods af hendes unge alder. Der vil så sandsynligvis blive en tæt kamp mellem Siw Domela Hansen og Signe Skelkjær om andenplads, og umiddelbart ser de helt lige ud.

P2: Denne række består af ene nye spillere, som ikke har deltaget i mange JGP’er. Derfor kan vi herfra redaktionen ikke pege på en vinder, men håber bare at de små piger får en god weekend og nogle gode kampe.

Så hvis du er til top juniorsquash og gerne vil se en masse gode og spændene kampe, så foregår det i Esbjerg squashklub. Men hvis du bare gerne vil følge med i resultaterne i løbet af turneringen kan du gøre det ved at trykke HER.