Squash Online

Optakt til Holdrunde 3 I Elitedivisionen – to debutanter hos herrerne og spændende opgør om slutspilspladserne

January 08, 2015Mads Jepsen

I weekenden afholder Herlev ny holdrunde I Elitedivisionen for både herrer og damer, og det bliver intenst ! Allerede nu kan flere hold skimte slutspilspladserne og i begge divisioner bliver det små marginaler som bliver afgørende. Efter den kommende holdrunde mangler der kun yderligere 2-3 kampe så derfor vil alle hold sætte alt ind her i weekenden.

Hos damerne er der to interessante opgør som kan få afgørende betydning for slutspilspladserne og hvem der skal mødes i semifinalerne til hold DM. Birkerød virker på forhånd sikre på at slutte på 1 pladsen, og vil man undgå Birkerød i en semifinale skal man ende som toer i rækken. Pt. adskiller kun eet point Kolding og Herlev på henholdsvis 2.- og 3. pladsen og netop de to hold tørner sammen på lørdag.

Kolding og Herlev stiller sandsynligvis op med følgende spillere:

Sally SkaarenborgBine Lind

Mathilde LauridsenMette Kohl

Sarah LauridsenRikke Holm

Det ligner en sikker Koldingsejr, men Herlevs damer har i år vist godt spil og en enkel overraskelse kunne godt lure på én af singlerne. SQO.DK tror dog ikke på en samlet Herlevsejr. Dertil er Koldings tre damer for stærke tilsammen.

OSMK og Sport 92 kæmper om den sidste slutspilsplads og det skal blive interessant hvilket af de to hold, som får den første sejr i hus i denne sæson. Sport 92 har i formstærke Ditte Nielsen og erfarne Trine Engelund stærke kort til at tage den samlede sejr, og dermed et vigtigt skridt mod slutspillet.

Hos Herrerne er Birkerød sikker på en 1plads og Racketlon Danmark ligeså sikre på at ende som sorteper. Derimod er der høj spænding om hvem der skal tage de sidste tre slutspilspladser. Herlev og City Squash har begge 15 point og Kolding og Skovbakken begge 12 point. Kolding har netop oprustet med debutanten Auguste Dussourd (U19 No1 i Europa), og det betyder nu at landsholdsaktuelle Thomas Laursen er nede som 4. single og Busi som 3. single. Unægteligt et skræmmende hold som mod Racketlon og Skovbakken må forventes at lave mindst 9 ud af 10 mulige point (incl. 2 sejrspoint).

Dette gør således kampene mellem City Squash og Herlev samt City Squash og Skovbakken utrolig spændende. Mod City Squash ser SQO.DK Herlev som favoritter, hvorimod Skovbakken-kampen ser helt åben ud for City Squash. Skovbakken stiller op med Lyell Fuller som får debut i elitedivisionen som 1-single. Det skal blive spændende at se hvilket niveau han besidder.

Det hele afvikles på lørdag i Skinderskovhallen kl 11-17. Snyd ikke dig selv for en kæmpe squashoplevelse. For dem der ikke kan følge begivenhederne Live henvises til Herlevs nye smarte pointsystem som opdateres direkte point for point. Se mere på Herlev Hjortens hjemmeside.

Forventede startopstillinger hos herrerne:

City Squash:

Morten Sørensen, Mads Korsbjerg, Mikkel Pedersen, Danny Knudsen/Gus Hansen/Mads Jepsen

Herlev:

Caspar Grauballe, Rasmus Jessen, Lau Kiehn, Thomas Pilak/Theis Houlberg

Kolding:

Rasmus Nielsen, Auguste Dussourd, Francesco Busi, Thomas Laursen/Christian Jæger

Skovbakken:

Lyell Fueller, Tobias Pørtner, Kristian DS, Kasper Svith/Sebastian Korsgaard

Racketlon:

Jesper Ratzer, Stefan Adamsson, Kresten Hougaard, Jesper Hougaard

Birkerød:

Kristian Frost, Joel Makin, Andy Lambert, Christian Steffensen