Squash Online

Optakt til 2. runde i mellemspillet

February 04, 2011Kristian Frost

Endnu en runde i mellemspillet spilles i denne weekend og endnu en gang er der lagt op til nogle rigtig tætte kampe. I den første runde i mellemspillet var kampen mellem Herlev og Kolding en særdeles tæt kamp som endte 4/4 - mens OSC uddelte en ordentlig omgang tæsk til Birkerød. På damesiden blev der givet to store lussinger i kampene mellem Team Århus mod OSC og Birkerød mod KSK.

På herresiden er der fire meget hårde kampe i udsigten for de fire mandskaber. Kolding tager på hjemmebane i mod sidste års vindere OSC. Begge holde stiller op uden nogen udlændige, så opstillingerne er som følger:

Kolding mod OSC

1. singler: Francesco Busi - Rasmus Nielsen

2. singler: Tobias Pørtner - Michael Hansen

3. singler: Andy Lambert - Kim Povlsen

4. singler: Martin Laursen - Danny Knudsen

Francesco, der i sidste holdrunde tabte til unge Caspar Grauballe og slog Thomas Pilak, skal forsøge at hive to meget vigtige sejre hjem for jyderne. Han kommer dog på en svar opgave, da han møder Rasmus Nielsen og Michael Hansen. Det kan forventes at Francesco vælger at “smide” kampen i mod Rasmus og dermed prøver at spare kræfter til kampen i mod Michael. Tobias Pørtner er for anden gang på holdkortet efter en længere skadespause og han kommer op i mod henholdsvis Rasmus og Michael. Andy Lambert skal i første kamp møde Kim Povlsen. Hver eneste gang disse to har mødtes har det været tætte kampe, hvor Andy dog har trukket det længste strå de sidste gange. Andy kommer dermed igen på en stor opgave i jagten på point til jyderne. I krydsspillet må Andy betegnes som favorit i mod Danny Knudsen. Martin Laursen kommer også på en stor opgave, da han møder henholdsvis Kim Povlsen og Danny Knudsen. Det skal blive spændende at se hvor meget den unge junior fra Kolding kan presse de to OSC spillere. Det bliver dermed utrolig svært at forudse en vinder, men det hælder meget til OSCs fordel.

Det ligner igen en rigtig svær runde for os, da vi endnu engang stiller uden udlændinge for at give Martin Laursen noget værdifuld erfaring. OSC stiller sandsynligvis med den grundstamme af spillere der i mange år har gjort dem tæt på urørlige i elitedivisionen, så det bliver en spændende udfordring for alle spillere som virkelig skal ramme et højt niveau.

Vi er dog altid stærke på hjemmebanen, så mon ikke vi får sat nogle sejre på kontoen trods alt!

Tobias Pørtner, holdkaptajn Kolding

Herlev mod Birkerød

I den anden kamp mellem Herlev og Birkerød bliver det stort set umuligt at sætte fingeren på en vinder. Birkerød er endnu en gang nødsaget til at stille op uden Morten W. Sørensen, da han stadig har en spilledags karantæne.

1. singler: Caspar Grauballe - Michael Frilund

2. singler: Thomas Pilak - Mikkel Pedersen

3. singler: Rasmus Petersen - Mads Jepsen

4. singler: Lau Kiehn - Mike Off

Michael Frilund, som nu er bosiddende i Odense, skal endnu en gang i kamp som første single og det skal blive spændende at se hvor højt et niveau han igen spiller på efter en måned i træningslejr i Squash Center Danmark. Han skal op i mod Caspar Grauballe og Thomas Pilak. Kampen mod Caspar bliver uden tvivl spændende, men Caspar har de sidste par gange fået skovlen under den ellers så rutinerede Frilund. Frilund betegnes dog som favorit i mod Pilak. Pilak spiller i første runde i mod Mikkel Pedersen. En kamp der er helt åben og det skal blive spændende at se hvilket udfald kampen får. På de nederste singler ligner det fire forholdsvis sikre sejre til Herlev, men man skal dog aldrig afskrive Mads Jepsen. Rasmus Petersen og Lau Keihn skal derfor yde deres optimale for at sikre Herlev point i mod den rutinerede Jepsen. Både Rasmus og Lau er dog favoritter i kampen mod Mike Off. Kampen mellem Herlev og Birkerød er derfor helt åben. Det er bemærkelsesværdigt at Birkerød ikke stiller med nogen udlændige, men det får alligevel ingen betydning i slutspillet, da mellemspillet i og for sig er ligegyldigt.

Vi håber som altid på en sejr, men mellemrunden bliver for os ligeså meget brugt som træningskampe, da ingen af holdene satser stort på mellemspillet. Vi har fået Rasmus Petersen tilbage efter hans operation, så det bliver lækkert at se hvordan han kommer igang med kampe og træning igen. Det bliver helt sikkert en velspillet holdkamp med nogle rigtig gode kampe og måske en 5-3 til Herlev :)

Thomas Pilak, holdkaptajn Herlev

På damesiden tager KSK i mod Team Århus på hjemmebane. Den københavnske klub stiller i denne runde endnu en gang op med Lisa Aitken, som på nuværende tidspunkt rangerer som nummer 122 i verden. Opstillingen er dermed som følger:

1. singler: Lisa Aitken - Dagmar Feddern

2. singler: Anna-Sophie Ørnfeldt - Nanna Frederiksen

3. singler: Katarina Holm - Lone Due

Aitken, der i sidste uge spillede sig i kvartfinalen i en WISPA-turnering i Skotland, ligner to sikre sejre for KSK. Kampen mellem Anna-Sophie Ørnfeldt og Dagmar Feddern ligner en sikker sejr til Team Århus, mens Anna er klar favorit i kampen mod Lone Due. Det skal dog bemærkes at Lone i sidste runde slog Bonnie Barr fra OSC 11/9 i femte sæt og dermed godt kunne gå hen og drille Anna mere end forventet. Det skal blive spændende at se hvor meget Katarina Holm kan presse Nanna Frederiksen og det ligner umiddelbart en åben kamp mod Lone Due.

I den anden damekamp møder OSC på hjemmebane Birkerød. Der er flere spørgsmålstegn ved OSCs opstilling, mens Birkerød denne gang stiller op med en udlændige i form af Sofia Ørnberg.

1. singler: Line Hansen - Cecilie Mayer

2. singler: Marie-Louise Feddern - Sissel Trap

3. singler: Bonnie Barr - Sofia Ørnberg

Hvorvidt Line Hansen overhovedet spiller er svært at sige. Line spillede i sidste uge WISPA-turnering i USA, hvor hun var nødt til at trække sig på grund af problemer med ryggen. Line er dermed hjemvendt til Danmark, men det er tvivlsomt om hun spiller holdkampen. Kampen er dermed helt åben, men udfaldet bliver uden tvivl afgjort af OSCs opstilling. Der kan dermed være lagt i ovnen til en rigtig gyser eller en mindre lussing til Birkerød.